fika och mys!

Idag efter skolan träffa Natalie och fikade lite och sedan kolla i affärer. Hon och Christoffer ska ju flytta imorgon så vi kollade mycket på heminredning också och så prova hon skor, tycker det är så roligt att hon är 91a och kan ha 34-35 i sko storlek! :O Det är sinnessjukt, vi gick till barnavdelningen och det passa! Hahaha sen gick vi och tog hål i hennes öra och lite så, jätte mysigt! :) Tack för idag hjärtat! <3
Snart ska jag ut och övningsköra! Haha förra gången åkte jag ju och slira och grejer så ska nog göra det denna gången också, så himla skoj är det! Hahah aja nu måste jag dra mig pappa ropar! Have a nice day!

29 november

Idag gick jag vill skolan redan vid kvart över 8! Hur tidigt som helst, hade engelska prov halv 9 jätte segt! Sen har dagen rullat på idrott efter det och sen handel och sen var allt slut! Hur gott som helst, fast när jag kom hem fortsatte jag plugga lite segare! Har engelska tills imon och idrotts prov tills på måndag! Måste verkligen plugga på det! Har gjort det mesta av engelskan nu i alla fall och snart ska jag fortsätta med idrotten och sen engelskan innan jag lägger mig! Ska snart ner till Malt och Humle också för att kolla på fotbollen - Barcelona & Real Madrid! Sen blir det hem igen och plugga, sen sova! Känner mig som värsta pluggisen just nu haha! Have a nice day!

1 advent

I fredags hade jag sjukt go dag med min vän Natalie! Vi var fylle taxi och var ute och sladda och hade jätte roligt, du är skön gumman är glad att vi börjat umgås, <3
I lördags var jag först i stan med mamma och fick shoppat lite saker, gott att få lite nytt i garderoben! Sen på kvällen drog jag till Johanna där massa folk var och vid kvart över 12 drog jag och Amanda hem med våran snälla skjuts! Tack så jätte mycket! :)
Idag har jag precis vaknat och ska snart gå upp och käka frukost, ska försöka plugga idag också får se hur det går! Bilder kommer från igår någon dag! Have a nice day!

:S

Finns det verkligen riktiga vänner? Alltid är det något bråk eller någon som sviker eller någon som ljuger för än.. Börjar tröttna nu.. Alla har förändrats.

freeedag!

Idag har jag vart i skolan och bara haft 2 lektioner, gött! Nu har jag kommit hem och håller på att packa för ska till pappa idag! :) Ikväll blir det att träffa söta Natalie och umgås med henne, får se vad vi hittar på! :D Skrev aldrig igår för glömde men gjorde inte så mycket, skolan och träna typ. Nu måste jag i alla fall fortsätta packa så jag hinner tills pappa kommer, det är mycket att packa! :) Have a nice day!

lisa ramnemark

Lisa du är världens bästa syster, det finns ingen bättre! Tack för att du finns och jag kommer alltid vara din syster och finnas för dig. Alla våra minnen är så himla underbar det är så synd att jag var tvungen att flytta! Men jag älskar dig fortfarande lika mycket och kommer alltid att göra <3



you are mine!

Igår var jag ledig från skolan och hade det gott! Drog in till stan med Johanna, Ida och Anastasia och kolla lite kläder jätte mysigt! Sen hem och bara tog det lugnt!
Idag har jag vart i Göteborg på Backateatern och kollat på någon Kött teater xD inte direkt så bra. Sen blev det hem och nu ska jag äta snart och sen kanske ut och övningsköra med pappa får se hur det går för nu när mamma har sålt sin bil och köpt en automat istället är det bara Tommies bil kvar som är manuell så hoppas inte jag kör sönder hans nya fina bil! Haha det är ju så hal ute nu och allt :) Have a nice day!

bilder från igår



underbar lördag!

Lite dålig uppdatering men så får det bli ibland! Igår hade jag en underbar kväll! Började med tjejmiddag och förfest hos Amanda med tjejerna, Amanda Hauge, Amanda Soon, Sanna, Jenny, Fanny, Julia, Ida & Elina! Jätte mysigt, sen drog vi vidare till Fanny där det var fest. Mycket trevligt folk man inte träffat på länge! Helt underbart var det även om kvällen inte sluta skita bra men det gick kanon! Kom hem vid halv 2 eller 2 typ tror jag! Efter vi hade vart hos Fanny drog några in till Kungälv istället.
Idag trotts den jobbiga bakfyllan och frissen från igår tränade jag faktiskt klockan halv 11 i morse! Det tog emot kan jag ju säga och kändes som om jag behövde spy typ när jag träna men fick ta det lite lugnt! Efter träningen sola jag, det är så himla skönt att jag får sola nu igen så nu ska jag bli bruuun! Have a nice day!

amandas födelsedag

Idag är det Amanda Hauges födelsedag, hon fyller 17 år! Så jag och Fanny kom med tårta, present och prinsesskrona i morse och gratulera henne! När jag kom hem la jag mig bara i sängen och kolla på Bartender skolan och sen Paradise Hotel, nu ska jag snart sova :) Have a nice day!

carpe diem

Idag har jag vart i stan med Fanny & Amanda, jätte trevligt, nu film sen sova!


You are amazing just the way you are! <3

you are the one

Igår var jag som sagt på Frölunda, men dom förlora med 0-4 mot Skellefteå tyvärr! Det ända som gjorde mig glad var bråket haha!
Idag ska jag plugga tror jag men nu först blir det skolan! Usch orkar verkligen inte, vill bara ligga kvar i min varma goa säng! Have a nice day!

love is in the air

Idag har jag haft en go dag i skolan som fortsatte go hemma! Pluggat och  tränat idag riktigt gott! Träna faktiskt på friskis och svettis idag för pappa går ju där så han drog med mig.. :) Men det var gott förutom att han är mycket starkare än mig så det är inte lika lätt att hänga med på hans vikter och så men jag tog faktiskt lika mycket som honom i benen så där är han inte dirket starkare! Kändes hur gott som helst och slog honom i magen! För där klara han inte lika mycket som jag! Nu blir det att lägga sig i sängen och plugga lite innan man somnar!
Imorgon blir det nog Förlunda! Så jävla skoj älskar att kolla på hockey! Have a nice day!

brun och sommar

Hej jag vill vara brun och ha sommar igen hejdå!







drar till farfar!

Såhär fick det bli, en gammal topp jag inte använt på typ ett år och lockigt hår och sen skinnjacka över det!


lördag med amanda

Igår kom Amanda till mig och vi gjorde i ordning oss för vi skulle till Bohus men så blev det inte så, så vi var hemma istället och satt och snacka och kollade på Bartenerskolan och käkade godis och glass! Sen drog Amanda hem vid 1 och jag gick och la mig, så sjukt trött var jag och det var gör skönt att lägga sig fast varmt! Bara för att Amanda ville ha stängt fönstret för hon tyckte det var kallt så när jag skulle sova var det svin varmt! Haha men det gick efter att jag hade fått några dampryck!
Idag är det farsdag och jag har gratulerat pappa och vi ska snart åka till farfar, jag har ett litet problem bara. Jag har typ inga kläder känns det som, jag vet inte vad jag ska ha på mig! Jag måste verkligen köpa mer och nya kläder, det är ett måste och hur ska jag göra med mitt hår? Det vet jag inte heller... Vill ha långt hår så man kan gör snygga frisyrer med håret! Men det kommer väl. Nu måste jag fortsätta göra i ordning mig så kanske det kommer upp en bild sedan hur allt blev när jag är klar. :) Have a nice day!

bil!

Såjaa! Äntligen


lyckad fredag!

Idag har det vart en as bra fredag faktiskt! När pappa kom och hämta mig efter jobbet så drog vi och handlade massa! När vi kommer hem ringer Tb och frågar om vi vill käka med honom och Niclas och ha det soft så vi duscha och drog dit. Käka go mat och sedan drog jag, Niclas till Marcus och hämtade honom och drog sedan till Nordmanna gården för att kolla på konsert, det var nice! :) Sen drog vi hem igen och alla drog hem till oss och spela biljard! Hur nice som helst och hur jävla roligt! Palmqvist och Berggrens humor ihop är helt otrolig, man kan aldrig ha tråkigt! Nu har dom dragit hem och jag ska gotta ner mig i sängen och kolla på film! Älskar att mysa men ikväll blir det till att mysa själv eftersom mamma bor inte här och pappa sover där uppe :( och någon pojkvän har jag inte! :) Fast gott och mysa själv ibland också!
Imorgon blir det städa lite med pappa och greja massa och sen blir det nog att träffa en kompis och sen fest om jag hinner! :) Have a nice day!
Jag och Niclas är uppe på dansgolvet!


Jag och Niclas var alltid familjens pajjas och skulle alltid uppträda!

Ibland är handelsprogramet för bra!

Idag började jag 09.40 och slutade 10.30, jag hade bara en lektion! Hur gott som helst! Handel är allt för bra ibland, i alla fall läraren! Så nu blir det till att packa min grejer i alla typ 10 väskor jag släpar fram och tillbaka mellan pappa och mamma varje vecka! Det är jobbigt eftersom jag inte kan dela på kläderna och måste ha med mig typ allt även om jag har hur mycket kläder som helst kvar hos både mamma och pappa ändå. Men sånt är livet ibland.
Denna veckan har gott hur snabbt som helst känns det som. Känns inte som om det redan är fredag idag så ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Inget planerat i alla fall, antingen mys med pappsen eller något roligt med kompisar. På söndag är det farsdag och på något sätt så längtar jag tills söndag även om det inte är jag som får presenter, men eftersom min pappa är världens bästa och allt skämmer bort mig så är det min tur att ta hand om honom på söndag och visa att jag verkligen älskar honom! :) Have a nice day!

11 november

Idag har jag haft en bra dag i skolan. Efter skolan drog jag och mamma och tränade - Zumba. Var riktigt gott idag kämpade på riktigt hårt idag fast tog ut mig för mycket idag för hände en liten olycka sedan efteråt men men. Jag fick träningen i alla fall! Sen efter det kollade jag på SOS Västkust så jävla bra är det. Nu ligger jag och kolla på Paradise Hotell och sen blir det sängen mys mys! Have a nice day!

Ullared

Idag har jag vart på Ullared med skolan, massa goa människor! Vi hade en go resa dit och en go resa hem, däremellan blev det lite stressigt och jobbigt med allt folk som var där men det gick kanon! Tack så mycket Ida, Julia, Amanda och Sanna! <3
När jag kom hem drog jag nästan direkt mot Stenungsund för att kolla en bil. Blev lite jobbigt där ett tag när min bror lite så irriterad och inte tänker riktigt utan bara gasar och kör som en dåre och är sur bara för att vi inte hittar och alla andra bilar var konstiga. Men vi hittade till slut och allt blev kanon så det är först nu jag har fått sätta mig i min säng och slappna av lite, från klockan 6 i morse till 10 i 7 har jag hållit på! Jobbig jobbig imorgon får det allt bli en lugn dag, nu ska jag äntligen få äta lite för har knappt ätit något idag jämfört med det jag brukar äta så nu blir det mat och sen lite plugg och sen mys! Så gott att veta att man får lite mys på kvällen. :D
Have a nice day!




mathias tobiason

Tack för att du finns vännen, du är verkligen min bästa vän! Det finns ingen som du, alla våra minnen är helt underbara, kommer aldrig glömma dom. Du har gjort mitt liv till något bra, om jag är ledsen eller om jag bara behöver försvinna finns du alltid där som snackar med mig eller följer med mig ut och skiter i alla annat och gör mig på glatt humör. Man blir alltid så glad av dig, det borde finnas mer sån som dig som alltid är glad, bryr sig, kommer allid med knasiga kommentarer och alltid piggar upp en! Du kommer aldrig förstå hur mycket du betyder för mig. Visst vissa perioder har vi haft det jobbigt ibland och inte umgås så mycket och kommit ifrån varandra, även bråkat ibland men det är det som gör våran vänskap stark! Man kan inte alltid vara vänner även om det är jobbigt att bråka men vi löser det alltid lika snabbt och jag hoppas att du kommer finnas som min vän i hela mitt liv! För du har en stor plats i mitt hjärta ska du veta! Jag älskar dig bästa vän och tack så grymt mycket för att du finns! Jag behöver ha dig i mitt liv och jag är grymt glad över att jag har det! Du vet att jag alltid kommer finnas för dig! ♥ ♥

kladdkake tisdag!

Idag i skolan har det vart svin roligt, jag har ju inga dumma vänner asså! På håltimman mellan företags ekonomi och elevtiden drog jag, Amanda, Ludvig och Johan hem till mig och baka svin go kladdkaka! Ni är ju för goa. Hela skoldagen har vart svin rolig, jag har en riktigt knasig klass men ni är bäst! Hade snöbollskrig också! Har inte skrattat såhär mycket på länge! Sen när vi sluta gick jag till mamma för att få sällskap hem så vi gick och handla också så ikväll blir det mys med mamma! Melon, kakor & fruktsallad ikväll framför tvn med mamma är helt underbart! Have a nice day!

Jag älskar dig Amanda, tack för att du finns och att du lyssnar! <3

snöö!

Vakna upp imorse av att mamma väckte mig och sa att det snöade! :D SNÖBOLLSKRIG!
Igår kväll hade jag och mamma jätte mysigt, vi kollade på Böda sand, Svenska hollywood fruar och sist pensionärs jävlar! Sen fråga mamma om hon fick sova inne hos mig, jätte mysigt så inatt har jag sovit tryggt! Brukar ju vara jag som kryper in till henne någon gång ibland men nu var det hon som kröp in till mig! :D Helt underbart, idag ska i alla fall jag försöka träna, ut och springa eller något eftersom mamma sålde sin bil igår har vi ingen bil just nu så vi kan inte åka upp till Sportlife så vi har fått avboka tisdags och onsdags bokning - Zumba! :) Så det får bli ut och springa sedan eller något istället i snön! Nu ska jag göra mig klar det sista för att sedan gå till skolan! :) Have a nice day!

hope and glory

Idag var första skoldagen efter lovet och jag var ändå inte mega trött som jag trodde jag skulle vara.. när jag vaknade så märkte jag att klockan var 8 istället för klockan 7 hade råkat ställt klockan fel tid så fick skynda mig eftersom jag började halv 9... Men hann inte så blev ingen engelska i morse. Efter skolan drog jag in till stan för att köpa ett par vantar och en mössa. Fick det jag ville ha och åkte hem igen så nu har jag precis kommit hem och är vrål hungrig så blir det mat det första jag ska göra! Ikväll blir det tv med mammsen mys!
Have a nice day
Bästa Amanda Soon fyller år idag, hoppas du haft/får en toppen dag! Älskar dig hjärtat! <3

need to let it go...

Idag har jag haft en mys dag med mamma. Du är bäst mamma! Jag älskar dig.

Har inte mycket mer att säga idag och orkar inte heller...

i need to fucking let you go...but it's hard

fredags mys

Hej hej! Idag har jag packat och flyttat till min älskade mamma. Tränat Zumba också hur gott som helst, träffa gullungarna Amanda, Rebecka och Märta där. Efter det åkte jag och mamma och tjocka oss med pizza och godis, mums! Nu har vi precis kollat klart på pensionärsjävlar och myst som bara den med min älskade mamma! Skulle vart med Simon och Robin i kväll men så blev det inte så nu ligger jag och kollar på Paradise Hotel och myser. Hava a nice day, pus puss

film time

Igår städade jag rent under min tv för jag ska sälja den och köpa ny, får väl se hur det går:) och hade det mysigt på kvällen.
Idag vaknade jag vid 12 tror jag och träffades Cici och Sandra vid kvart i 1 typ så fick dom sina grejer, underbara tjejer! Nu har jag duschat och gjort i ordning mig för ska till Fanny med Ida och kolla film och tjocka oss och mysa! Sen ikväll ska nog Robin komma hit och kolla klart på filmen för han måste veta hur den slutar haha knas är han! Nu ska jag göra i ordning det sista och sen dra mig. Pussen

Träna

Nu drar jag och tränar, hur gott som helst.


you are the music in me




this long distance is killing me ♥

Idag vaknade jag redan vid 9!? Svin tidigt men jag kunde inte somna om så jag gick upp och käkade frukost och kollade på disney channel vilket jag aldrig tröttnar på! :) Sen vid 10 drog jag ner till västra gatan för att köpa ett på jeans för mina favvo jeans gick sönder i förr går.. Men det råkade bli två istället för ett par. Gott är det sen drog jag till Maxi och köpte bränn skivor så nu sitter jag här hemma och bränner ut filmer. Sitter även och snackar med Andreas som jag träffa i Cypern, hur go kille som helst och hoppas på att jag får träffa honom snart igen! :)
Idag blir det att vara hemma och slappa lite, riktigt gott att ha lov faktiskt men får se om jag kanske jobbar lite i veckan det får vi se. Have a nice day

You are amazing just the way you are

Idag vaknade jag vid 3 riktigt gott faktiskt. Vaknade lagom till maten, det blev potatis, fläsk filé och sås. Världens goaste mat. Sen ville Fanny träffas och köpa godis och kolla på film. Så jag ringde Amanda och kolla med henne så ville hon vara med så vi drog ner till maxi och köpte chips, godis och dricka. Träffa även Cici och Sandra där nere så dom körde oss upp, hur gott som helst tack så jätte mycket! Efter att vi kollat klart på filmen, Dear John som verkligen är grymt bra! Älskar den filmen så drog Amanda hem och jag och Fanny drog ut med Fredrik, Berg, Matte, Jimmie, Emil, Emma och Wille. Drog till Stora Höga typ och käkade Burger King. Nu har jag kommit hem och ska lägga mig och kolla på film, så himla gott att ligga i sängen och sova. Kan inte riktigt förstå att det kan vara så gott men jag älskar det. Godnatt have a nice day.

RSS 2.0