29 december

Hade en ganska mysig bio med familjen även fall den var dålig så va det ändå mysigt.
Idag åkte jag ner till Kungälv och hade en mysig middag med min goding Nathalie. Senare blev det lite häng med Ida hemma hos mig. En väldigt mysig dag, har även börjat röja i mitt rum för ska rensa hos mig då jag har alldeles för mycket så jag får plats med mina nya grejer. Nu väntar jag på min älskling och ska laga mat till honom och hoppas på en mysig kväll och morgon med honom då han har jobbat varje morgon så inte fått en morgon med honom nu på riktigt länge! Men nu måste jag dra mig då Ludvig kommer snart, ha det så fint.
Love C,

28 december

Idag ska jag på bio med familjen och våra respektive! Jätte mysigt.
Har i alla fall haft en jätte bra jul! Fått väldigt många julklappar och är en väldigt lycklig tjej!
Bilder kommer från julafton, har inte orkat lägga upp dom ännu, nä nu får jag fortsätta gör i ordning mig så jag hinner bli klar tills vi ska åka. Ha det fint.
Love C,

24 december!

Idag är det julafton och jag ska jobba. Kanske inte det roligaste man ska göra på julafton men det är pengar!
Igår hade vi julklappsutdelning hos mamma då vi inte hinner med det idag eftersom jag ska jobba osv..
Vi hade även en mysig kväll hos pappa med Eva, Tommie, Matilda, Marcus & Malin. Käkade go mat, spelade julklappsleken och även bingolotto! Jag vann tre julklappar vilket jag är väldigt glad över då jag aldrig vunnit innan! Jag har jämt sån otur i spel... Men igår verkade det gå bra ändå!
Nu ska jag i alla fall iväg och jobba några timmar så efter jobbet blir det hem och stressa och göra sig i ordning för att fira jul hos farmor och farfar! Mysigt, hoppas alla får en god jul!
Love C,
Här är lite bilder från igår, först julklappsutdelning hos mamma sen mys hos pappa!


16 december

Hej godingar! Hur har ni det? jag har det bra, har haft en underbar dag...eller inte!
Började med att jag skulle åka till jobbet i morse, åkte halv 9 för att komma lite tidigare men stod 30 minuter stilla vid motorvägens påfart i Kungälv så kom inte fram förrän kvart över 9 då jag börjar klockan 9!
När jag väl kommer dit och bytt om går jag ner för att se i datorn vad jag ska göra och ser att jag inte är med på lunch listan och göra listan, går till Jonathan som säger att jag ska prata med Ulf, vi går och kollar på schemat och där det står att jag ska jobba från 17.00 - 21-00 inte 09.00 - 21.00 så det blev att jag väntade på älsklingen som började 10 så jag hälsade lite på honom sedan åkte jag till Peab för att hälsa på och även tanka vid Ullevi. När jag kommit till Peab fick jag en väldigt trevlig välkomsthälsning när alla blev så glada och dom ville att jag skulle jobba!
Så när jag kom in på AP2 visade jag våra isbitar då Byggservice redan köpt så skulle jag ställa fram det i matsalen eftersom det är så sjukt många där och kan inte gå till varenda. Så då blev det till att åka hem igen och hämta isbitarna och skriva vad det var och så. Så när jag är på vägen in tillbaka sedan är jag jätte nära att bli påkörd av en lastbil. Han ser mig inte och han ska byta fil så jag får gasa på jätte mycket och för att inte bli intryckt i räcket! Väldigt läskigt, därför jag hatar att ligga bredvid en lastbild eller framför eller bakom.
Så nu har jag äntligen kommit hem och ätit och ska vila lite innan jag snart ska åka in mot Göteborg en gång till för att äntligen göra mitt jobbpass! Får se hur färden blir en tredje gång jag åker in!
Ikväll blir det att kanske träffa Jimmie då jag träffa honom på vägen in mot Göteborg och fick ett trevligt fordon åkandes bredvid mig även ett samtal som man saknat!
Så vi får se vad som händer imorgon, så himla skönt att ha en ledig helg!
Love C,
Snygga tjejer på öppet hus

15 december

Efter tisdagens händelse på morgonen har vi löst det mesta förutom det som är borta. Jag har fortfarande inte hämtat mig riktigt och vill inte sova själv... Fast kanske inte är  så konstigt?
I går var jag i stan med älsklingen och shoppa lite, fick köpt en nyårsklänning och en till klänning. Väldigt fina faktiskt, Ludvig fick köpt sig en julklapp till sin mamma. Väldigt mysigt var det ändå till vi bägge började bli väldigt hungriga och griniga som vi bägge blir när vi är hungriga så vi åkte hem och så hade pappa lagat mat till oss så myste vi framför en film med ljus och popcorn! Väldigt mysig dag får jag säga! ♥
Idag är det den 15 december vilket betyder att det var 4 månader sedan jag och Ludvig bestämde oss för att bli tillsammans, sedan den 18 juli har det vart ett äventyr med dig älskling! Allt började ju på din födelsedag och jag är lyckligare än någonsin! Jag är så sjukt glad att vi har det så bra som vi har det, aldrig några problem eller någonting och jag älskar verkligen det!
Så idag blev jag väckt av mitt hjärta av att han säger grattis älskling! Så himla söt är han ♥
Världens bästa. Så i eftermiddag får vi se vad som händer, har inget bestämt men det löser sig alltid!
Ha det bra mina vänner!
Love C,
Våran första kyss bild ♥

12 december

Jag har haft en väldigt trevlig helg! I lördags jobbade jag till klockan 8 sedan blev det bowling från 9 - 11 med älsklingen, Anton, Amanda & Ida! Efter det släppte Amanda av mig, Ludvig & Anton på Malt så det blev lite häng där tills jag och Ludvig drog hem till mig och Anton kom hem senare till mig då bankomaten tog hans kort så han kom inte hem! Så han fick komma hem till mig och sova här, trevligt!

I söndags jobbade jag fram till 8 på kvällen igen, hur trött som helst men väldigt skönt med lite cash!
Efter jobbet åkte jag och hämtade Ludvig på vägen hem sedan blev det hem till pappa för att äta och ha det lite mysigt vid matbordet med mat och efterrätt med mina två favvo killar!

Idag har jag vart i skolan, inge vidare roligt direkt! Sen bara lagat mat och städat som jag antagligen ska göra? Som vissa tycker, ikväll blir det bara mys framför en film och en slappis kväll! Ska bli riktigt skönt!
Love C,
Saknar sommaren!





julshopping

Nu blir det mys med mamma på Freeport och Kungsmässan! Äntligen lite shoppning med mamma och denna gången julshopping! Får väl se om jag hittar några julklappar eller om det mest blir grejer till mig själv! Det är alltid så himla mysigt att shoppa med mamma, världens bästa mamma! ♥

längesedan nu!

Inte skrivit på länge men har haft annat för mig, jobbat, vart med pojkvän & kompisar!
Förr förra helgen hade jag i alla fall några kompisar hemma hos mig som sedan slutade med att Tommies kompisar också kom och vi alla hade efterfest hos mig.
Sen har jag bara jobbat och vart i skolan, är så seg du för är sjuk och har vart det sedan förr förra helgen vilket blir snart 2 veckor, på söndag. Feber och jätte ont i halsen, men har faktiskt ändå vart i skolan och jobbat vilket är väldigt duktigt av mig. Det är först idag som jag inte orka och är hemma. Det funkar inte så jätte bra att hjälpa kunder när rösten skär sig och man tappar bort den ibland. Det är verkligen jobbigt att ha världens hosta så man hostar sönder halsen lite då och då!

Saknar min pojk som gått till praktiken så duktig som han är! Hade vart så skönt om han låg bredvid mig nu och höll om mig och värmde mig, som han gjort hela natten men vill inte att det ska ta slut! Så han får jätte gärna komma tillbaka!!
Nu blir det mys i sängen, en film & Alvedon bredvid mig.
Love C,

Du är underbar! ♥

RSS 2.0