kärlek är passinerad vänskap,♥


myyyyyys

Började dagen med en mysig lunch med min bästa mamma. Nu sitter jag här hemma igen och har packat klart för att åka till pappa men först blir det Kungälvs marknaden med mamma och mys med henne!
Det är så himla mysigt att vara hos mamma för alla känns så samlade på något sett, en annan närhet alla umgås mer. Igår satt jag och mamma och kollade på film och myste framför tv. Jag mådde inte så bra igår så mamma var så himla söt mot mig och sa att jag skulle lägga mig i soffan under filen så gick hon upp och köpte god saker till oss och sen kom och hon satte sig bredvid mig och hade dukat upp massa go grejer och vi hade jätte mysigt. Älskar verkligen henne, hon är världens bästa! Vet inte vad jag skulle gjort utan henne! ♥
Vi har det så bra tillsammans hon och jag faktiskt, bråkar typ aldrig och har en underbar kontakt, pratar om allt och jag kan verkligen prata med henne om exakt allt och då menar jag verkligen allt. Det känns så himla bra och vi har alltid så rolig och mysigt. Vare sig vi är och shoppar, går på stan, fikar, lunchar, sitter hemma, tränar, åker långt med bilen, reser någonstans eller går på promenad så är det alltid så himla mysigt. JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA OCH JAG ÄLSKAR HENNE ÖVER HIMMEL OCH JORD!!  ♥♥



24 oktober

I fredags hade jag en jätte mysig stund med min bror, vi va och kollade på Peters innebandy match. Sedan efter det körde jag in dom två till stan och tog upp pappa och Kicki.
I lördags var jag på kalas hos Eva med släkten och sedan hämtade jag upp Ludvig på vägen hem så åkte vi hem till mig och kollade på skräckfilm, The Grudge. Väldigt äcklig.
I söndags vaknade jag och Ludvig upp i sängen och hoppade in i duschen för att han skulle iväg med sin mamma. Sen på kvällen gick jag, Ludvig, Ida & Anton på bio - jägarna 2! Väldigt bra film tyckte jag, hoppade till några gånger och kanske skrek för högt. Men det ändå väldigt mysigt och hade vart trevligt att göra det igen men dessa underbara små människor!
Idag ska jag och Ida på hockey! Hur grymt som helst och idag ska dom fasen vinna! Dom möter Luleå så ikväll måste dom vinna. Dom ligger ju bra till så ikväll är det jag och Ida som står och skriker och hejar på dom! Ska bli riktigt trevligt!

Imorgon har vi projektarbetsdag så då ska vi jobba hemifrån vilket är väldigt skönt! Så imorgon kommer tjejerna hem till mig så ska vi sitta hela dagen med detta då vi ska stå på Kungälvs marknad på fredag.
Bilder från i lördags.


20 oktober

Kanske borde lyssna på min vän och sluta tänka så mycket? Det är bara jag som mår dåligt av det. Tack Amanda för att du finns och lyssnar ♥

kalas för min kusin

9 oktober fyllde min väldigt braiga kusin 18 år!

skola & UF

Just nu sitter jag i skolan och har UF. Känner mig inte helt kry idag för känner mig hängig och fryser sönder! På nätterna sover jag med jätte goa raggsockar och tjock tröja, kanske börjar bli lite sjuk igen?
Men måste vara frisk till imorgon för då är det Frölunda - Hv71! Så imorgon blir det att bli upphämtade efter praktiken av pappsen och så åker vi till Eva på lite fika och så ska jag få mina grejer jag beställt av Mary Kay, riktigt gott! På lördag blir det nog förhoppningsvis att gå på restaurang med Ludvig för vi har 2 månader så vi får väl se hur det blir. På fredag blir det nog 20 års fest hos Emmas kompis, ska bli skoj!

Nu får jag fortsätta jobba i skolan.
Love C,

6 oktober

I onsdags har jag bara en lektion så jag efter den åkte jag och hälsade på min farmor och farfar, dom är världens sötaste!
Var där från halv 1 till 5, jätte mysigt. Med mat och fika och grejer. Sen åkte jag och hämta upp min pojkvän och vi åkte ut till Amanda för att hämta min mobil. Sedan när vi äntligen kommit hem vid halv 9 fick jag börja göra mat och städa undan i rummet. Ville bara lägga mig ner i sängen och sova! Men som vanligt när jag är med Ludvig lägger vi alltid oss så sent så det gjorde att jag var väldigt väldigt trött i morse. Men min pojk är så söt så det är värt att vara uppe med honom.
Är så glad att han ställer upp och sover hos mig när jag är ensam hemma för vill helst inte sova själv. Världens bästa pojk.
Jag kan skriver väldigt mycket om Ludvig här nu men så är det när man har honom i huvudet och är så kär som jag är, försöker att låta bli att det inte ska bli för mycket. Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt men det får ni tåla ibland, för en sån underbar kille som han är så är det svårt att låta bli. Om jag hade fått välja själv, hade jag velat hela tiden, varje dag, varje timma, varje minut, varje sekund vara med honom, i hans närhet!

Pratade med Amanda idag på vägen hem, hon är nog den goaste bruden jag känner. ♥

Nu ska jag lägga mig i soffan kolla lite vänner och sova en stund. Gud så gött, är frusen och jätte trött och skulle behöva lite värme!
Love C,

3 oktober

Helgen har varit väldigt väldigt bra faktiskt. Visst lördags utgång slutade inte dönder bra på krogen men fick åka hem med mig älskling så glad av att han kom!
Det var nämligen så att jag och Emma hamna i bråk och lite så, men det löste sig typ tillslut när polisen kom och jag fick hålla om min pojkvän!

I söndags var jag med min pojk hela dagen, kollade film köpte hem lite mat och hade det mysigt. Det var Ludvigs namnsdag och det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig för jag var inte så sugen längre när han och Anton hållit på. Hade planerat en mysig grej men det sket sig så får väl ta det en annan dag.
I alla fall så stannade han kvar hos mig i den natten också för jag var ensam hemma och vågar inte sova själv. Söt är han, hade en mysig kväll. Jag har världens bästa och sötaste pojkvän!

Idag vaknade jag upp bredvid min pojk och vi gick till skolan. Segt att komma dit och ha en lektion sedan håltimma från halv 12 till halv 3 så vi åkte hem och kollade på en film och åkte tillbaka till skolan sedan. Åkte och lämnade Ludvig hemma hos honom sedan på vägen hem passade jag på att kolla lite i butiker och fick köpt en tröja, ett par skor, tre par leggins, tre par trosor & en parfym. Precis vad jag behövde. Vill säga tusen tack till dom bästa som spenderat helgen med mig!

Nu blir det mys i soffan med glass och tv-serien vänner!
Love C,

det är lördag och det blir utgång

Idag är det lördag och det blir utgång med min lille Emma! Det ska bli trevligt faktiskt, ska ta det lugnt ikväll för Ludvig ska komma hit sedan och sova hos mig. Mys ska det bli!
I tisdags va jag på hockey med min älskling, det var en sån sjukt bra match! Har nog aldrig sett Frölunda spela så bra! Mys va det med lite fika, shopping, hockey och sen sov han hos mig!
I torsdags var det bara praktik och jag var så trött när jag kom hem så det blev att lägga sig tidigt! I fredags var jag med Ludvig, jag åkte hem från praktiken så packa för att flytta till pappa, satte på tvättmaskin hemma och städade undan lite, sen hämta jag Ludvig på busstationen och vi åkte för att handla mat till helgen. Visste inte riktigt om jag skulle känna att jag var hans mamma eller flickvän? För när han sprang inne på Maxi betedde han sig som en liten unge som ville åka någon sån häst som finns där och sprang och la grejer i vagnen. Väldigt söt måste jag säga. Sen blev det att vi åkte hem och jag lagade pommes frites, entrecote & väldigt god sås. Blev väldigt bra faktiskt, mysig kväll med inte jätte mycket gjort, men väldigt skönt!
Men som sagt idag blir det utgång med Emma och sen blir det mys med min pojk! Bara han inte gör för mycket dumt med Anton innan, har fått några sms från Anton som jag inte är så förtjust i! Men men bara jag får hem honom sedan till mig är jag nöjd!

Måste bara säga att jag saknar mig vän Amanda, har nog inte umgåtts med dig sen jag vet inte när? Hur blev det såhär egentligen? Saknar verkligen dig så du måste sluta jobba så mycket på helgerna så jag kan få spendera lite tid med dig! Du är ändå min bästa vän? Då ska man väl umgås och inte bara i skolan? Du är väldigt bra tjej och jag vet att vi löser detta, puss på dig gummsi! ♥

RSS 2.0