29 februari

Igår blev det sväng till Backaplan för att kolla lite bland affärerna och hämta Ludvigs schema, hitta väl inget så direkt men har lite halv smått panik över att jag fortfarande inte hittat ett par balskor jag ska ha och får min klänning nu i mars. Kan ju vara bra att ha dom för att sedan mäta hur mycket dom ska sy upp och sånt men får lösa det på något sätt!
Idag har jag vart i skolan nästan hela dagen stannade kvar och hjälpte Johan & Ludvig då dom ändå skulle hem till mig och hämta bilen så fick jag sällskap hem. Men blev även så att jag följde med dom till Ikea för att inköpa en ram till deras UF- företag, åt även mat där. Hur gott som helst med fläskytterfilé, pommes frites och bearnaisesås!
Sen har jag bara vart hemma och flängt mellan pappa & mamma och grejat med allt inför imorgon med mitt UF- företag! Vi ska nämligen stå på Svenska mässan imorgon, kom gärna dit! Det är mellan 17 - 19 och på fredag mellan 11 - 16! Bara att komma och checka in oss!
Nu ska jag faktiskt ta och sätta på en riktigt bra film och sedan nana! Är hur trött som helst. Hoppas ni alla haft en skön dag!
Love C,

27 februari

Nu har det inte blivit bloggande på ett tag men nu är jag igång igen, haft saker för mig hela tiden så har liksom inte hunnit!
I torsdags var jag och kollade på min pojkväns  match med hans mamma, dom var oerhört duktiga! Dom vann med 10-1 och Ludvig blev matchens lirare! Han vann en korg med frukter och godis och trisslotter i men den korgen fick jag istället så gullig som han är! Så grattis till dig älskling.

I fredags blev det lite mysigt hemma hos Emilia med Ludvig och Anton med film och kortspel.

I lördags blev det Allum med Johan och Ludvig för att kolla på Timoteij. Aldrig sett nervösare och ivriga pojkar!

I söndags blev det kalas hos mig med en del av släkten, det var riktigt trevligt faktiskt! Sen blev det mys framför tvn med Wallander och Ludvig!

Har haft en riktigt go helg det ända som saknades var att få åka skridskor som vi egentligen skulle göra men får lösa det en annan dag! Idag har jag hämtat min student mössa, inte långt kvar nu!!
Hoppas ni alla haft en riktigt skön helg!
Matchens lirare med bror & pappa.


Love C,

21 februari

Haft en riktigt skön dag! Kom till skolan och märkte att vi inte hade några lektioner idag och en kvart senare jag fick reda på det ringde dom från fritids och fråga om jag ville jobba! Det var så sjukt roligt och barnen var så goa! Sånt skönt och riktigt roligt jobb! Barn är något av det bästa jag vet och jag trivs verkligen med dom. Sen har jag bara varit och kollat på min brors lägenhet som var verkligen ett toppen läge! Riktigt längtar tills jag får ta över den!

Lagat mat och oljat håret, en vanlig tisdagskväll! Väldigt skönt! Nu ska jag fortsätta kolla på How I Met Your Mother och ha det mysigt i sängen!
Ha en mysig tisdagskväll allihopa!

20 februari

Har haft en ganska skön dag faktiskt! Efter skolan åkte jag till Maxi för att inhandla lite grejer sedan var jag duktig och åkte för att tvätta min bil! Den blev mycket finare än vad den var innan, nöjd för att göra det själv! Lite små svårt att nå hela taket bara och ändå har jag en liten bil! Liten bil ännu mindre tjej! Mycket lättare när pappa är med och kan hjälpa mig att ta taket men när man ska göra saker själv får man lösa det själv! Kan ju inte alltid räkna med att pappa ska hjälpa mig!
Sen har jag vart hemma och lagat mat och fixat lite hemma. Nu ligger jag i sängen och kollar på How I Met Your Mother och väntar på karatefyllan ska börja! Hoppas ni haft en super duper bra dag.
Jag saknar min mamma.

Love C,

19 februari

Har jobbat hela dagen! Haft en ändå väldigt skön dag, lite seg i början men gick bra tillslut! Så nu är jag helt trött i mina knän som är fyllda av vätska, hela min kropp är ett stort problem men jag lever ändå!!
Har vart och kollat på vår monter med pappa hos Amandas pappa för att vi skall beställa brädor av pappa så vi skulle måtta och lite sånt. Sen blev det hem och få olja håret och städa undan lite och vika tvätten jag tvättat och vart duktig med!

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Segemyhr och väntar på att min älskling ska komma hit, har inte träffat honom sedan i fredags även om det bara är 2 dagar sedan känns det väldigt skönt att få träffa honom!
Älskar verkligen den pojken!♥

Vill även tacka min goaste vän Natalie för alla mina fina presenter jag fick! Du är underbar och jag blev jätte glad! Love you ♥

Love C,

18 februari

I fredags blev det shopping i stan på dagen med Ludvig sedan lämna jag honom på Backaplan och han gick till sitt jobb och jag åkte hem, blev bara en lugn kväll med film då jag var väldigt väldigt trött!

Idag har jag jobbat hela dagen sedan har jag vart hos mamma och pluggat lite och sedan har vi även kollat balskor och studentklänningar! Hur svårt som helst måste jag säga!
Min mamma är den godaste, jag älskar dig mitt monster! ♥

Love C,

16 februari

Har jobbat hela dagen men har ändå vart en bra dag! Är ledig imorgon vilket är väldigt skönt så blir det mer jobb på lördag och söndag! Sista jobb dagarna för denna månaden, väldigt skönt när lönen kommer sedan!

Eftersom det är torsdag har jag precis oljat håret och duschat ur det! Det har faktiskt växt mer än vanligt! Provade  även en "färgbomb" idag, inte fattat exakt vad den gör mer än att det är en inpackning och ska ljusa håret lite men ser ingen skillnad med det kommer väl när man använt den lite!
Är så glad att min hår mår så mycket bättre nu efter som jag i december färga mitt hår fyra gånger på en vecka därav två av gångerna var på samma dag! Mitt hår gick självklart av och fick klippa av håret, det är därför jag provar massa grejer nu som inpackningar och oljor, oljan funkar väldigt bra och den inpackningen Malin rekommendera mig funkar väldigt bra så det är dom två jag kör på nu och det känns mycket bättre! Mitt hår var verkligen som gummi och man kunde bara dra av det, de kändes sådär kan jag ju lugnt säga! Men med 1000 ton inpackningar i håret på nätterna, ingen plattång och klippa håret lite då och då så har det blivit mycket mycket bättre! Så jag är glad att det börjar komma tillbaka!
Men nu ska jag dra mig mot fel sida älven, hoppas ni alla haft en riktigt skön dag!
Love C,

16 februari

Igår var det jobb jobb och åter jobb hela dagen! Idag blir det likadant, sista dagen nu! Känns skönt, eller i och för säg är det väl inte det för jag är ledig fredag och jobbar lördag, söndag! Men sista dagen jag jobbar veckodag!
Igår hade jag och min älskling 6 månader, det är ändå riktigt bra gjort! Haha nej men det är ändå länge! Så igår kom hem till mig efter jobbet och hade det mysigt hemma hos mig.
Men nu måste jag gå upp då min älskling väntar på mig och vi ska äta frukost. Ha det fint allihopa!
Love C,

13 februari

Har haft en väldigt bra dag faktiskt! Har jobbat hela dagen med en tävling för ungarna, dom har fått målat teckningar och jag har mest lekt och skojat med dom! Sedan blev det snabbt att göra i ordning sig eftersom jag jobbade över och sedan iväg mot faster som fyller 45 år idag! Stort grattis till dig!

Senare på kvällen fick jag reda på en väldigt väldigt tråkig grej som gjorde mig väldigt ledsen men är sjukt glad att det gått såpass bra med dig! Kan inte fatta att det hände just dig och hoppas verkligen att det var en olycka! Det är väldigt hemskt och du har stått mig väldigt nära i alla 19 år, hela din familj så jag vill ge er all lycka och att allt löser dig, du är en ängel gjord av guld! Jag älskar dig!

Imorgon blir det ännu mer jobb och mys med älsklingen eftersom det är alla hjärtans dag!

13 februari

Somnade riktigt skönt igår och fick sova ut lite i morse också då jag inte skulle gå upp förrän vid 8 och lade mig vid halv 11! Så nu är jag pigg och go och redo att gå till jobbet!
Ikväll blir det kalas för min faster så grattis till dig! Får se hur det blir med att åka direkt från jobbet till kalaset, får väl duscha och göra i ordning mig på jobbet! :)
Ni får ha en riktigt skön dag allihopa!
Love C,

12 februari

Har haft en väldigt väldigt bra födelsedag! Började med att jag sova hos Ludvig från torsdag till fredag och klockan 00.00 sa han grattis till mig och jag fick min födelsedagspuss! Sedan på morgonen när vi vakna käkade vi go frukost och kollade film, packade och åkte hem till mig där vi packade ännu mer och duschade!
Åkte iväg till hotellet så vi var där vid halv 5, checkade in och det första vi gjorde var att vi klädde av oss, tog på oss morgonrockarna och lade oss i sängen och kollade tv och bara njöt!
Efter att vi kommit tillbaka från middagen så fick jag vänta utanför för att Ludvig skulle förbereda lite. Så sedan när jag kom in dit hade han gjort det hur fint som helst! Lagt rosblad på sängen och en rosbukett med mina presenter till. Hur fint som helst! Tusen tack för dom fina presenterna, precis vad jag ville ha! Blev jätte glad, så när jag skulle fylla på vatten till rosorna i vasen och gick in på toaletten så hade han lagt ännu mer rosblad på golvet och i jacuzzin och på jacuzzi kanten! Hur fint som helst och jag blev jätte glad och fick tårar i ögonen!
Jag har alltid drömt om sånt här för jag har sett för många romantiska filmer men så händer det mig!? Jag har verkligen världens bästa pojkvän, det kan jag säga hur många gånger som helst för det kommer aldrig bli för mycket! Så jag hade verkligen världens bästa helg på hotellet med min pojkvän!

Sedan på lördagen på kvällen blev det mysig middag med mina tjejer och sedan utgång! Tack för dom fina presenterna och sällskapet! Nästa gång får alla tjejer vara med och även följa med ut, men det löser vi en annan gång! :)
Idag vakna jag klockan halv fyra, jag blev hur chockad som helst när jag vakna och såg vad klockan var. Har inte sovit så länge sedan flera år tillbaka och det blev inte ens så sent igår men det märkes ju att jag behövde sova ut lite när jag vaknade så sent men skönt var det. Så har egentligen bara sovit och varit och kollat på vår monter vi ska ha till företaget och planerat lite. Tror det kommer bli jätte bra faktiskt!

Imorgon blir det jobbet vilket det kommer bli hela veckan, det är mitt sista sportlov och jag jobbar ändå! Duktigt av mig, nu ska jag lägga mig och kolla på en film och sedan sova!
Nu blev det ett väldigt långt inlägg men kände att jag behövde skriva av mig lite och hoppas ni alla haft en bra helg och önskar er en mysig söndags kväll!

Love C,

tänk...

Gud vad jag ändå vill vara liten igen och få träffa min mamma & pappa varje dag! Det känns så tråkigt och jag känner mig så dum när jag inte kan träffa dom bägge två varje dag och när mamma ringer väldigt ofta och frågar om jag kommer idag och man verkligen hör på henne att hon vill ha hem sin dotter. Att hon saknar mig, idag frågade hon mig om jag kommer vara här mer nu när min bror ska flytta och jag får hans rum. Jag känner mig så dum och vill egentligen bara flytta hemifrån så jag slipper väljer vem jag ska bo hos. Älskar bägge lika mycket och vill vara hos dom hela tiden. Tycker det är tråkigt att det blivit som det blev 2005 och det känns som det är mitt fel att vi inte träffas lika ofta som vi gjorde 1993 - 2005. Vi har sån himla bra kontakt, egentligen hela familjen med varandra men just den kontakten jag har med min mamma & pappa har jag inte med någon annan. Det finns INGA som kan vara bättre vänner är vad dom är för mig. Ställer jämt upp, finns alltid där & har aldrig svikit mig! ALDRIG! Jag älskar er, ni är dom bästa i mitt liv!! ♥


En dag kvar!

Nu är det bara EN dag kvar tills jag fyller 19 år!! Helt underbart!!

8 februari

Ni får ursäkta att jag inte bloggat sedan i söndags men har inte haft någon direkt tid!
I måndags blev det Ikea & shopping inne i stan med Ludvig, mysigt var det faktiskt! Vi bägge fick köpt lite grejer.
I tisdags jobbade jag hela dagen, eller från 7 till 4! Hade inventering på jobbet, va helt slut efter det! Men mötte i alla fall upp Amanda på Hjalmar och vi åkte in för att kolla lite butiker, det va skönt att få umgås lite med dig igen! Får hoppas att det blir lite oftare bara!
Idag efter skolan har jag rensat ut det mesta i min garderob, jag hade 31 par byxor! Det är ganska mycket faktiskt men nu har jag bara 16 par jeans kvar så är väldigt nöjd med mig själv! Släng hur mycket tunkior, tröjor & linnen som helst! Ändå är det fullt så jag förstår inte hur jag riktigt har fått plats med alla innan förutom att jag i och för sig har haft grejer i stora väskor stående i mitt rum! Men är riktigt nöjd med mig själv att jag slängde så mycket för det har jag väldigt svårt för!

Ikväll blir det bandy med godingen Ida! Ska blir trevlig och mysigt, hoppas på vinst idag!
Såhär ungefär såhär mycket har jag slängt, tre högar och en halv flyttlåda!

Ändå är det kvar ungefär såhär mycket!

5 februari

Har varit duktig  och jobbat hela helgen, är helt slut så ska lägga mig tidigt ikväll! Hade hoppas på en bra söndags kväll men den blev lite tråkigare än jag trott! Men vissa söndagar ska väl bli så också tyvärr...
På fredag blir det att bo på hotell med Ludvig och ha det jätte mysigt och på lördag blir det utgång med mina tjejer! För att fira att jag fyller 19 år på fredag! Det kommer bli en grym helg känner jag, älsklingen ena dagen och fira med och fira andra dagen men mina närmsta tjejer!
Jag riktigt längtar! Imorgon är det skola så nu ska jag sova så jag är lite utvilad och kommer i tid imorgon!
Hoppas ni haft en riktigt skön dag för det har jag haft även om jag jobbat!
Jag älskar dig mamma!

Love C,

3 februari

Idag har jag vart på jobbet hela dagen! Mycket att göra fast så lite tid, tur att jag ska jobba helg så jag hinner med mera! :)
Idag ska jag köra pappa & Eva till Göteborg och kanske hämta dom också och ska även träffa min puddie! Ska hämta upp honom på vägen hem och så ska vi ha det mysigt!
Eftersom vi bägge jobbar helg blir det lugn vilket är hur skönt som helst!
Nu måste jag dra mig för att hinna med allt, ha en bra fredags kväll allihopa så hörs vi imorgon!
Endast 7 dagar kvar till min födelsedag!
Love C,

2 februari kvällsinlägg

Efter praktiken mötte jag upp Emilia på bussen, åkte till Maxi mötte upp Emma och köpte hårfärg!
Sedan blev det hem till Emma för Ida skulle göra naglar på Emilia då det sluta med att jag också fick mig ett par naglar! Fina men det känns lite obehagligt ännu, lite svårt att knäppa byxorna och sånt som är svårt! Men man vänjer sig! Sedan kom även Carl och hade det trevligt med oss!
Tack för idag, ♥

Love C,

2 januari

Idag blir det jobb, ska snart åka iväg. Tänkte mest säga att min vän Emilia fyller 18 år idag, och hon är värd ett stort grattis! Synd bara att jag inte kan hänga med imorgon och fira dig! Men det får vi ta en annan dag! Stort grattis till dig nu gumman och ha en toppen helg och glöm allt som hänt dig precis, det kommer gå bra och det kommer lösa sig! ♥
Ha en kanon dag gumman, det är du värd! ♥

Nu ska jag åka, ha en bra allihopa!
Love C,

1 februari

Idag är det den 1 februari och det var en månad sedan det var nyår, gud vad tiden går fort och om 10 dagar fyller jag 19 år! Tänk er, lille jag bli 19 år och bara ett år kvar tills jag blir 20! Jag kan knappt förstå det själv.
Idag har vi haft projektarbetsdag hela dagen och var i skolan från halv 10 till 2. Jobbade på riktigt bra idag eller vissa i alla fall men blev klart med lite grejer som vi skulle i alla fall!
Efter skolan blev det att åka till Göteborg för att inhandla en liten grej, kan tyvärr inte säga vad det är då det är en present till Ludvig och det händer att han läser här ibland!
Efter det har jag varit och tränat och varit jätte duktig, kommer ha väldigt mycket träningsvärk imorgon bara! Men då är det tur att jag har en pojkvän som kan massera mig lite. Kan knappt gå upp för trapporna nu och tänk då hur det är imorgon!!

Nu blir det en dusch sedan skall mamma göra frukt och vaniljsås till oss! Hur gott som helst och en film på det!
Mys kväll helt enkelt, hoppas ni alla haft en riktigt go dag, det har i alla fall jag haft! Imorgon blir det att åka till jobbet och göra lite nytta!
Sötaste ungar! ♥

Love C,

RSS 2.0