31 januari

Idag blev det att åka hem till pappa efter skolan med Ludvig, lagade pasta och kollade film. Jag var så sjukt trött så jag somna en liten stund, hur gott som helst!
Idag har vi även bokat hotell för den 10 februari när jag fyller år, ska bli hur mysigt som helst. Jag riktigt längtar, det kommer bli riktigt bra detta!
Sen åkte han hem till sig för att träna och jag åkte hem till mamma, käkade och myste lite framför tvn med henne. Nu har Ludvig precis kommit tillbaka och vi ska lägga oss i sängen och kanske blir att vi sätter på en film eller något mysigt!
Godnatt godingar! Hoppas ni haft en skön dag!
Love C,

31 januari

I Söndags var jag i Trollhättan med mamma, hade det jätte mysigt!
På kvällen åkte jag med goa Ida till Mölndal för att kolla på när min pojkvän skulle spela match. Han var jätte duktig och jag var jätte stolt över honom!
Igår följde Ludvig med mig hem efter skolan och vi lagade mat och sen bara kollade på film hela kvällen jätte mysigt! Sedan låg vi och prata från klockan 11 typ till klockan 20 i 2. Prata om hur mycket som helst faktiskt, väldigt bra ändå. Det mesta var ju bara bra saker så man blev ju väldigt glad! Förutom när han skall hålla på och retas och göra min grinig och förstöra stämningen... Haha men hade en jätte mysig kväll!

Är nu i skolan och kan väl säga att den börja helt okej bara att det var lite grejer som jag såg som jag egentligen inte ska bry mig om man gör det ändå! Mår bara dåligt av det och jag bryr mig ju fortfarande? Men det kommer aldrig sluta så det kommer alltid vara så.. känns det som i alla fall...

Ikväll blir det bara vara hemma och ha det skönt.
Love C,

29 januari

Nu har det inte blivit bloggning på 3 dagar, ursäkta för det men har faktiskt inte hunnit eller så har jag glömt av!
27 januari - blev det att vänta på älsklingen efter jobbet och åka hem tillsammans och sen träffa Ida & Jimmie på nattcupen! Trevligt var det men jag var så sjukt trött! Hämtade sedan min bror i Tuve och körde hem honom och Mathilda, sedan blev det att köra tillbaka till Göteborg och hämta min pojkvän och hans kompisar som vart ute. Det blev en lång natt!

28 januari - Sov jag och älsklingen ut, hur skönt som helst! Sen blev det att duscha och göra sig i ordning då jag skulle på middag och sedan utgång med jobbet! Hur kul som helst faktiskt! Sjukt go mat, precis sånt som jag gillar! Oxfilé och pommes frites med beanässås till! Hade en väldigt rolig kväll i alla fall så hemskt mycket tack till den allihopa och tusen tack till min älskling som hämtade mig, du är guld värd! ♥

Idag ska jag iväg med mamma, vi ska till Trollhättan och kolla skor och väska till min bal, även hälsa på morfar och hans syster när vi har vägarna förbi! :)
Det kommer bli en go dag idag också!
Men tack alla som gjorde denna helgen skön, ni är så goa!
Sköna tjejer!

Love C,

26 januari

Idag är det jobb som gäller! Lite halv seg idag men det funkar. Efter jobbet blir det att vänta på älsklingen så ska vi åka hem till mig och ha det mysig ikväll. Hoppas ni får en kanon dag!
Go tjej! ♥

Love C,

25 januari kvällsinlägg

Har precis kommit hem från kalaset hos grannarna och även barndoms vännerna!
Hade så sjukt kul som jag hoppats på, jag kan inte förstå att det redan har gått ett år sedan vi satt där sist, det dom är så sjukt sköna!
Jag kan inte fatta att både Niclas, Andreas & Adam har sånt sjukt gött skratt så efter lite gött snack när vi käkade gick vi sedan upp till Niclas rum och kollade på såna sjuka och roliga klipp och man skratta ännu mer när dom skratta. När man är med dom kan man inte ha annat än roligt faktiskt! Så tusen tack för en skön ikväll, ser framemot nästa år då vi sitter där igen!
Godnatt mina vänner!
Love C,

25 januari

Idag är det lönedag men denna månaden får jag tydligen inte min lön förrän på fredag så det blir att vänta..
Idag har jag vart med skolan på teater, usch va tråkig den var! Fatta inget alls men det var tur att jag hade min älskling att pussa lite på ibland!
Jag har fått sån sjuk huvudvärk! Började igår, men då somna jag en stund och så var den borta men idag är det tillbaka och sitter här med hur ont som helst!
Ikväll ska jag på kalas hos grannen, pappas barndoms kompis TB fyller år så vi ska dit och fira honom det är dom godaste dom finns och dom är som en familj till mig! Eftersom jag känt dom sedan jag föddes på BB.
Nu får jag väl göra i ordning mig till kalaset och sen gå till gården bredvid!
Hoppas ni alla haft en härlig dag, min dag kommer i alla fall avslutas riktigt bra!
Jag älskar dig
Love C,

24 januari

Idag är det tisdag och jag var faktiskt väldigt utvilad då jag somna tidigt igår, skönt!
Har precis haft prov och för en gångs skull kändes det verkligen bra! Har pluggat på detta nu ett litet tag och det lönar sig!
Idag blir det skolan och sen kanske träffa Natalie en stund om jag hinner innan hon börjar jobbet! Ikväll blir det mys framför tvn! Bara göra det jag är bäst på!
Imorgon är det lön, äntligen!
Ha en trevlig dag allihopa
Älskar & Saknar mina minisyskon! ♥

Love C,

23 januari

I helgen blev det bara jobb! Men i lördags kväll blev det lite häng med Ida och några till, åkte hem till henne och hon tog väl bara drygt en timma att göra i ordning sig utöver att hon gjort det typ en timma innan jag kom till henne så det tog lite mer än 2 timmar för henne, seg människa!
Sen hamnade vi i alla fall hos Patrik med några där, hade trevligt och sen blev det ner till Kungälv för att käka! Sen släppte jag av dom för dom skulle ut och jag hem! Tack för en trevlig kväll!

Igår kom Ludvig till mig efter jag jobbat och kollade på Wallander, det blev väl någon hoppa till scen eftersom jag blir väldigt lätt rädd blev jag lite skrämd ibland men det är samtidigt väldigt kul att kolla på skräck filmer för efteråt kan man krypa ner i sängen och hålla om sin pojkvän och känna sig trygg!

Idag blir det bara mys framför tv, även spelat in en låt nu i eftermiddag så får se hur den blir. Nu hoppas jag snart maten är klart för är hur hungrig som helst!
Hoppas ni haft en bra dag allihopa!
Love C,

21 januari kvällsinlägg

Har precis kommit hem från jobbet och är helt slut, glömde mina skor jag har i jobbet så har så sjukt ont i fötterna nu! Men det får mamma fixa med lite massage!
Ikväll blir det att träffa underbara Ida som jag inte träffat på väldigt länge då hon vart sjuk och sånt, så det ska bli väldigt skönt!
Vi ska ut så det blir nog en väldigt massa mer godingar ute som vi träffar, men eftersom jag jobbar imorgon och att jag fått magkatarr så dricker inte jag ikväll utan jag kör! Fick magkatarr förra lördagen när jag drack så håller mig borta ifrån det lite och går lite på tabletter istället!
Nä nu får jag göra i ordning mig, Ida kommer snart. Känner att detta kommer bli en skön kväll!
Måste även säga att jag blev sjukt glad när jag såg att det snöa i morse när jag gick ut för att öppna butiken, jag riktigt längta tills jag fick köra hem i snön och när jag kom till Kungälv blev det lite sladd och hade kul! Ikväll när jag kör ska jag allt roa mig lite till!!
Ha det bästa allihopa!

Love C,

21 januari

Känns sådär att gå upp klockan 8 en lördag för att åka till jobbet! Hur segt som helst egentligen men det är cash och helt okej när man väl är där! Det är de att man ska komma upp ur den varma goa sängen man värmt upp hela natten, riktigt svårt är det ibland! Men nu är jag uppe och ska snart åka.
Igår hade jag en väldigt mysig kväll med mamma, film och glass och mys.
Ikväll får jag se vad som händer, kanske jag orkar träffa någon en stund eller så somnar jag bara i sängen som jag brukar vara så duktig på!
Hoppas ni alla hade en trevlig fredag igår, och önskar er en ännu trevligare lördag idag! :)
Puss & Kram!
Love C,

Saknar sommaren och saknar min vän Ida! Vi måste ses snart ♥

20 januari

Idag är det faktiskt inte så långt kvar tills jag fyller år, 21 dagar! Men det kommer gå fort och jag tror jag kommer få den bästa födelsedagen på länge!
Igår hade jag en mysig kväll med Ludvig, tror han blev nöjd! Eller hoppas det i alla fall!

Nu ska jag lägga mig i sängen igen och lyssna på min & Ludvigs spellista ♥
Såhär lång är det kvar till min födelsedag!

Love C,

19 januari

Idag är det torsdag och jag har inte haft internet där har jag då inte kunnat blogga men nu har jag löst det så nu är det full bloggning på gång!
Igår blev det mys med Ludvig hela dagen, lagade mat och hade det mysigt med film! Älskar verkligen den pojken!
Ikväll hade jag tänkt göra en liten grej för honom så det får han se när han kommer hem men kan tyvärr inte skriva det här då han ibland läser detta så man vet aldrig när det händer! Men hoppas han kommer bli glad och tror det kommer bli mysigt!
Let see!
I helgen blir det bara jobb och jobb! Men det betyder cash så det är riktigt gött!
Nu måste jag skynda mig lite då jag ska hämta Ludvig halv 10 hos honom!
Ha det så fint alla!
Love C,

17 januari kvällsinlägg

Efter skolan idag så har jag pluggat hela dagen så duktig som jag är! Känner mig faktiskt lite duktig idag då jag även var väldigt koncentrerad på religionen vilket jag inte brukar vara lika mycket som idag! Men det behövde jag!
Så nu när jag vart så duktig hade jag faktiskt tänkt göra mig en smoothie och sätta på en film och bara lägga mig i sängen och mysa helt ensam... utan sällskap tyvärr! Men såna kvällar ska man ju tydligen också få ha! Vilket är väldigt mycket tråkigare.
Men nu först blir det inpackning och olja för håret och en dusch som verkligen är efterlängtad, en varm och skön dusch!
Hoppas ni alla haft en mysmysig dag och alla får ha en trevlig kväll för det ska jag ha!
Love C,

17 januari

Imorse blev det att gå upp tidigt då vi hade vrålmys som Ulf kalla det på filmkunskapen!
Är lite halv seg nu då det hade vart väldigt skönt att få sova lite.

Fick precis väldigt goda nyheter från min mamma då min kompis som skulle fixa mitt hår på balen hade studenten den dagen så det körde ihop sig min nu har mamma fixat med hennes kompis som är frisör som ska göra det på mig så det är väldigt tur att jag har en sån underbar mamma! Hon är en ängel.

Ikväll blir det nog bara mys med lite inpackning i håret och mys med film.

jag älskar dig


Söt pojk!

16 januari

Igår hade jag 5 månader med min pojk och han kom hem till mig på kvällen efter att han spelat match och spelat jätte bra. Dom vann med 3-2 så stort grattis till dom och duktig du är som rädda straffen! The most important thing for me is you and I love you so much! ♥

Måste även säga att jag ibland inte förstår mig på mina vänner ibland? Vad är det för vänner jag har egentligen, nu syftar jag inte på alla vänner utan några fåtal som bettet sig som dom inte ska. Trodde verkligen inte det om någon av er och det är tråkigt att det blivit som det blivit! Men nog om det och jag har andra som jag verkligen bryr mig om och som betyder något så sjukt mycket!

Idag har det bara varit skola och lite käk efter skolan med Ludvig och Johan, gott för dom.
Ikväll hade jag tänkt lägga mig under täcket och kolla en mysig film! Känner att jag är på riktigt mys humör! Synd bara att min pojk inte är här, hade ju känt så mycket bättre då!
Men det blir att mysa själv istället...eller? Ja vi får väl se hur allt blir!
Hoppas ni alla haft en riktigt bra dag och jag måste säga att ingen av er kommer någonsin hitta en bättre vän än Natalie. Hon är guld värd och ställer alltid upp! Men om ni känner henne så borde ni veta om hennes goa och varma hjärta!
Min fina pojk! ♥


Love C,

15 januari

Igår blev det aldrig någon middag utan vi tar det någon annan dag. Igår drog jag Emma & Emilia ut på krogen. Träffa världens bästa Natalie. Hon är verkligen den bästa vännen i världen! Tack för att du finns och för att vi prata och även tack till Krille som prata, haha

Ungefär vid halv 2 - 2 snåret fick jag sjukt ont i min mage det drog riktigt inåt, sved och värkte något så sjukt ont. Gick för att käka för tänkte det var något sådant. Men icke så nicke, det gick inte över så när jag kom hem vid halv 4 fick mamma kolla på det och jag fick en Alvedon men det blev inte bättre, så har inte kunnat sova på hela natten.
Efter ungefär 2 timmar fick jag ropa på mamma igen för jag hade så sjukt ont, började nästan gråta så smärta det var! Jag fick någon annan tablett och så om det skulle bli värre skulle vi åka till sjukan. På morgonen vid 8 typ ropa jag på henne igen och så fick jag tre till tabletter och en tuggtablett men när jag skulle tugga den fick jag sån sjuk panik så spydde upp den, den smaka så sjukt äckligt och konsistensen och allting! Så jag är sjukt trött har fått sova en timma nu på dagen då jag somna lite framför OC. Men det är fan inte lätt att kunna somna eller ligga still i sängen när jag varken kan ligga, stå eller sitta för det gör lika ont vad jag än gör och inte vet vart jag ska ta vägen.

Idag har jag i alla fall 5 månader med världens bästa pojkvän! Är hur glad över det som helst, det har gått sjukt riktigt fort. Kommer ihåg när vi fira vår första månad som om det var igår. I alla fall så kom Ludvig till mig igår på krogen för att säga hej och han stod ute med mig mer än en timma! Han som skulle upp och jobba och det var svin kallt men det blir faktiskt lite varmare när man står nära varandra och pussas lite! Så jag är väldigt glad att jag fick träffa honom en stund i alla fall och idag kommer han till mig, han får nog ta hand om mig lite idag tror jag! Men det skadar inte mig. :)
Jag är överlycklig att jag har honom ska ni veta, kunde aldrig gjort något bättre val när jag åkte till honom den 18 juli på hans födelsedag! Men jag har Ida att tacka som ville följa med och gratulera honom den 17 på natten till 18 så vi fick säga grattis och att han nämnde firande den 18 juli annars hade vi nog inte suttit i denna situationen vi gör idag även om jag hade lite planer... Men jag är väldigt glad att det hände! Helt överlycklig och kan verkligen inte få någon bättre!

Nu blev det ett väldigt oerhört långt inlägg men nu vet ni mer än ni visste innan!!
Nu ska jag lägga mig ihop rullad som en köttbulle och tycka lite synd om mig själv och vänta på att maten är klar mamma lagar. Hoppas ni hade en rolig kväll igår och jag önskar er en mysig dag idag!
Tack världens bästa vän! ♥
Love C,


14 januari

Igår det var det fredag den 13 och jag tror nästan alla skrev det på Facebook, hur jobbigt som helst, man vet ju vad det är för datum bara för det hände en grej det datumet måste man väl inte babbla om det varje gång det kommer?
Igår blev det i alla fall bara en hemma kväll, tog det lugnt med mamma och kollade två filmer med henne. Riktigt mysigt! Skulle gott på Ludvigs match men så blev det inte så är riktigt besviken för han spelade jätte bra tydligen! Så väldigt ledsen att jag missa det men får se nästa gång!
Ikväll blir det nog kanske middag hos Anton eller han har bjudit över mig dit! Mysigt så får vi se om det blir av men det hoppas jag!
Idag har jag och mamma vart och kollat balklänningar och jag har äntligen beställt min och även bokat in hår och smink stylist. Hur grymt som helst! Spännande, vill ha den hemma nu och ha på mig den, jag riktigt längtar. Får hoppas att min dejt tycker jag blir fin i den också...
Nu ska jag åka och träna med mamma innan vi ska käka go tacos jag lagat! Gott, ha en bra dag allihop.
Love C,

laser

Idag efter jag slutat jobbet hämtade jag min klocka som vart inne på lagning men slutade med att jag fick en ny. Min gamla var finare, buh!
Svängde även för bli och sa hej till Ludvig. Sen blev det raka vägen till att hämta min laser maskin! Spännande, så när jag fick hämtat den blev det till Kungälv och byta ut mina skor i sista sekund då jag var där 17.56 och dom stänger 18.00! Men jag hann så fick bytt men dom hade inte mina gamla kvar så blev ett par nya, ser helt annorlunda ut och vet inte om jag gillar dom riktigt ännu, men fanns bara ungefär två stycken att välja mellan och dom andra såg helt åt skogen ut!
Sen blev det mys hemma hos bästa mamma. Hon klippte mig då det slitna ska bort! Fick även testat min laser, tur att mamma var med då hon fick förklara vissa grejer och att hon hjälpte mig och gjorde baksidan! Så nästa gång jag ska göra det är inte förrän om 2 veckor, ska bli spännande och ser om lasern fungerar! Sedan blev det mys i soffan med rulltårta, apelsinbitar & päronbitar framför vänner! Mums en riktigt lyckad torsdags kväll och hoppas jag får en mysig fredag imorgon också, men med vem det blir med har jag inte bestämt mig ännu.
Hoppas ni alla haft en dunder bra dag!
Jag älskar dig mamma, hur mycket som helst! ♥

Love C,

12 januari

Det var så skönt igår somnade redan klockan halv 9 och sov till halv 8 nu! Hur skönt som helst, nu ska jag i alla fall till praktiken vilket jag inte alls orkar eller vill. Hade vart så skönt att bara få vara hemma idag och ta det lugnt, vilket jag verkligen hade behövt!
Men men jag står ut och får väl åka nu, hoppas ni alla får en bra dag.
Love C,

11 januari

Idag har det varit en riktigt sjukt segt dag i skolan! Hade inte ens lust att gå upp i morse så sov till halv 8 när jag börja 8 men det gick bra, men det var sjukt skönt att få sova lite men var så himla trött i skolan och mådde inte så bra då jag inte ätit riktigt och höll på att svimma sista lektionen när jag var hur hungrig som helst och min mage gick inåt och det gjorde sjukt ont!
Så när jag kom hem käkade jag nog en 10 dubbel smörgåsråns mackor då det tog en timma till tills maten blev klar men jag ställe mig så duktig så i köket och började med en gång när jag kom hem! Så när pappa kom hem blev han väldigt nöjd när maten var serverad, kände mig väldigt duktig när jag fick sån beröm av pappa, sedan begav han sig ut för att träna och jag plocka undan och gjorde det fint i köket och gjorde matlådor. Lite hemma fru på det hela?

Nu blir det vila och bara lägga sig bakåt i soffan och kolla film! Är så sjukt trött och kolla somna när som helst.
Min underbara bror som jag älskar!

Love C,

10 januari inlägg 2

Idag blev det två inlägg då jag var tvungen att säga att jag och Natalie (viktigt med vem det var) haha, vi har i alla fall varit och tränat nu i två timmar! Hur duktiga som helst och det behövdes verkligen, först gymmet en timma sedan passet sh'bam en timma! Hur svettigt och jobbit som helst men hur sjukt kul som helst! Så imorgon kommer jag ha väldigt träningsvärk i kroppen, speciellt i magen då vi träna den väldigt mycket!
Det jag egentligen skulle säga är att jag och Natalie har varit och tränat och nu på söndag kör vi igen!

Love C,

10 januari

Det är den 10 januari och det är exakt en månad kvar tills jag fyller år, tills jag blir 19 år! Det känns? Jag vet faktiskt inte hur det känns skulle hellre vilja bli 20 år... och skolan har även börjat idag. Inte det roligaste kan jag ju säga, ville så gärna haft en vecka till i alla fall! Har ändå haft en väldigt skönt lov med mycket kärlek!
I dag skulle jag fått min laser hårborttagare men den är lite försenad så jag får vänta tills på torsdag, jag som ville ha den i dag och få testa!
Lite spännande faktiskt, har ju även köpt mig Ricinolja också och använt 2 gånger och tredje gången ikväll och det känns mycket bättre håret fast det kan vara också att jag köpt en ny inpackning som är sjukt bra, vilket Malin min brors tjej rekommenderade då hon är frisör och kan lite sånt bättre än jag! Så nu ska jag få både långt, fräscht och fint hår!

Sitter nu och kollar på OC, det kan nog vara något av dom bästa serierna som finns! Eller det är det bästa faktiskt och varje gång man ser det så gråter man eller är lika rädd även om man vet vad som händer då det är så ledsamt och hemskt! Jag sitter faktiskt och snyftar lite nu när jag är i slutet av första säsong där Theresa är med barn och Ryan ska åka med henne tillbaka till Chino och alla är sjukt ledsna för att han ska åka och Seth drar hemifrån för att Ryan flyttar och det är så hemskt när Marissa tar farväl med Ryan på Calebs och Julies bröllop och Kirsten sitter och stor lipar när hon tar bort Ryans lakan från sängen och man ser i slutet att Seth seglar iväg på sin båt! Det är så sjukt hemskt!
Jag vet faktiskt inte hur många gånger jag kolla på alla säsonger, så igår fick jag min pojkvän att kolla på några avsnitt så nu ska jag få honom att gilla det även om man är väldigt negativ till det.

Love C,

Ricinolja

Idag har jag börjat min behandling av Ricinolja. Det säljs att håret ska växa dubbelt så snabbt och det har funkat på väldigt många. Ricinoljan är egentligen inte tillverkad för håret, men detta upptäcktes senare reagera på kvinnornas hår. Så ricinoljan är tillverkad som ett laxeringsmedel/tarmrensarolja. Så det är lite roligt att det funkar med ett sådant medel för håret! Men det ska bli spännande och se hur snabbt håret växer, då jag verkligen skulle behöva detta så jag klippt av mig mitt hår pga att jag färgade mitt hår 4 gånger på en vecka då det inte blev som jag hade tänkt mig och det blev missfärgat. Så nu behövs detta verkligen och har sett att väldigt många använder det. Det är väldigt fett bara! Känns som man inte tvättat håret på 2 veckor ungefär.
Här är två bilder på två olika tjejer som använt detta och det har funkat på dom.

Även en bild på hur flaskan ser ut.

6 januari

I onsdags fyllde ju min bror Marcus 19 år, hade det trevligt hemma hos honom och käkade en himla massa cheesecake! Gud så gött det var!

Det är 4 dagar kvar till skolan börjar och jag trodde vi hade nästa vecka också, hade vart så himla skönt med en till veckas lov. Detta är mitt sista jullov, fy säger jag bara! Kunde man inte få massa lov och grejer även om man jobbar? Hade vi ju vart så skönt!

I torsdags var jag i stan, fick köpt mig ett par jätte fina skor! Väldigt nöjd faktiskt! Blev bjuden på en väldigt väldigt god middag också av min pojkvän! Tusen tack för det och sällskapet! ♥

Ikväll blir det att greja lite hemma då jag jobbar imorgon så det blir bara att ta det lugnt, hade vart så skönt om någon hade  vart hemma med mig så jag kunde fått lite massage! Har så sjukt ont i min rygg, vet inte om jag har sovit konstigt för jag har ont i armarna också...
Nu är det bara 4 dagar kvar tills min laser maskin kommer! :)
Nu ska jag fortsätta kolla OC och ha det mysigt! Ha det så fint mina vänner!
Bild på skorna.

Love C,

4 januari

Idag är det den 4 december och min halv bror Marcus fyller 19 år idag! Så grattis till dig, vi ses senare då jag ska på kalas honom!
Idag har jag haft en väldigt skön dag, vaknade av att Natalie ringde mig och vi snacka en stund och bestämde för att åka in till Bäckebol då hon ville ha sällskap. Vi kollade lite i butiker och käkade väldigt god mat på Ikea! Idag fick jag köpt min laser hårborttagningsmanick som jag pratat om! Jag hittade några på Elgiganten som dom hade rea på så jag beställde en eftersom dom var slut så fick man beställa så den ska komma i nästa vecka! Spännande, hoppas det blir bra nu!
Sen på vägen hem blev det sång och snack i bilen med Natalie, väldigt bra kombination.
Väldigt underbar tjej den där Natalie Ekberg. Du & jag vännen i vått och torrt! ♥

Love C,

3 januari

Idag är det Tisdag och jag sitter och väntar på att Ida ska vakna och svara så vi kan träffas. Undra hur lång tid det kan ta.

Jag funderar på att köpa en hårborttagningslaser så man kan ta bort håret hemma, istället för att gå till en klink flera gånger vilket kommer kosta väldigt mycket!
Så nu sitter jag och väntar på min lön vilket bara är 22 dagar kvar till.. Segt!
Ska bli spännande att testa faktiskt då jag inte orkar raka mina ben längre, det funkar även på armar, armhåla, bikinilinje m.m. Så det ska bli skönt att testa lite! Nu ska jag i alla fall fixa lite det sista och ringa Ida igen, ha en bra dag min vänner!
Bild på lasern.

Love C,

Mysig måndag med bästa mamma.

Jag har världens bästa mamma. Sedan jag kom hit för ungefär 2 timmar sedan gav hon mig mat även om jag redan käkat. Efter det fick jag glass, rulltårta och cheesecake och nu när hon kom hem från affären hade hon köpt popcorn och melon som hon kom upp med till mig. Underbar är hon, nu fattas bara en sak, hon själv, min mamma hon ska bara diska klart sen kommer hon upp till mig och kollar på Jönssonligan tillsammans med mig! Mysig måndagskväll.
Love C,

.

Tjejen: Varför är du efter mig?
Pojken: För jag är kär i dig.
Tjejen: Då har du inte sett min vän. Hon är snyggare och hon står bakom dig.
Pojken: *Vänder*, det finns ingen där.
Tjejen: Om du verkligen älskade mig skulle du inte ha vänt dig...

2012

Nu är det 2012 och det känns ingen direkt skillnad. Men det är härligt med ett nytt år då jag har en underbar pojkvän, go familj och goa vänner!
På nyår var jag hos Ludvig med några goa vänner och käkade middag sedan vid 12 slaget gick vi upp till Bohus skolan där det var några fler goingar, fast väldigt udda folk också om jag får säga då. Men tror det räcker med att säga att det är fel sidan älven!
Men jag fick i alla fall fira nyår med den jag älskar och fick min puss plus väldigt många fler. Så det var ändå bra, min lille puddie! ♥ Bilder kommer från nyår, hinner inte ladda upp dom nu!

På söndagen blev det städ i hela huset och Ulla blev nöjd så det var ju bra och sedan blev det lugnt med pasta och chips till efterrätt, riktigt gött. Sen film hela kvällen tills vi somna, skönt! Fast inte lika skönt att gå upp halv 7 då älsklingen skulle till jobbet, för jag inte orka ta bussen då jag fick åka med honom fast jag fick sova kortare.
Så nu har jag precis kommit hem till världens bästa mamma, så nu skämmer hon bort mig lite här hemma. Säger bara, skönt att vara hemma!
Men nu måste jag dra mig så ni får ha det toppen.
Love C,

Här kommer det bilder från julafton.


RSS 2.0