mysigt helg

I fredags var jag som sagt på bio med älsklingen och hade jätte mysig kväll med honom. Träffade även Riina och hennes lim på bion! Hihi Filmen var faktiskt inte så bra som den verkade vara, vi såg "försvunnen". Den såg ut att vara mycket bättre på reklamen än vad den egentligen var.
I lördags blev det lugnt, var på båtmässan med pappa och Tommie på dagen och kollade verkligen svin snygga båtar. Bland annat min och pappa favorit och även nästa inköp - Princess 42. Sedan blev det att jag  körde och hämtade min pappa till stan. Tror inte han kommer festa på ett tag faktiskt, har aldrig sett han så go och borta!
Idag åkte jag in till stan och mötte upp Natalie och vi shoppa runt lite som vanligt, pengarna bara springer iväg känner jag. Shoppade för drygt 3000 häromdagen och idag blev det drygt 500 + mat! Inge bra när man fått lön, då handlar man mer än man ska, fast har faktiskt inte shoppat på riktigt på hela sommaren så tycker jag var värld detta! Fast det är ändå väldigt bra att vara tjej ibland känner jag för man får mer kläder för pengarna än att vara kille. Ludvig köpte ett par byxor idag för typ 600 medans jag köpte två tunikor, en bh och två tröjor ändå blev mitt billigare.
Så nu har jag precis kommit hem och väntar på att min puddie ska komma hit! Känner att det ska bli skönt att gå till skolan imorgon så jag får träffa min brud Amanda då jag inte träffat henne sedan i onsdags då hon har varit i Skövde eller någonstans med hästarna! Känner att jag saknar henne även om jag pratat med henne i telefon varje dag. Go tjej detdära!
Men nu ska jag allt ta och fixa lite mat kanske och sätta på en tvättmaskin älsklingens kläder. Känner mig ganska snällt!
Sen får det nog bli film, laddade ner "Hur många lingon finns det i världen" igår så den får det nog bli idag!
Love C,

24 augusti

Det är den 24 augusti och jag får ena min lön imorgon, jag har världens bästa pojkvän och världens bästa kompisar!
Jag har ett riktigt bra liv nu faktiskt, är så sjukt lycklig.
Varje gång jag ser, hör eller pratar om Ludvig så är mitt smile så stort att det går från öra till öra. Blir så sjukt glad varje gång, helt varm i kroppen och så underbar han är mot mig även om han ibland retas så är han den bästa. Var bara tvungen att skriva det!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

På fredag blir det bio med älsklingen och imorgon är jag ledig från skolan så då blir det lite shopping, skönt! Har inte shoppat riktigt på hela sommaren!
Love C,

skolan har börjat och jag är redan trött

Skolan har börjat och jag är typ redan trött? I måndags började vi halv 1 och sluta 2 och i dag började i halv 3 och slutade 11 även är jag skit trött?
Känner inte alls för att börja skolan igen även om vi har ganska bra schema! Ledig varje torsdag 3 veckor framöver tills APU:n börjar! Riktigt skönt.

På torsdag får jag min lön och då är jag även ledig så då ska jag faktiskt ta mig tid att shoppa lite. Ska bli så skönt då jag inte gjort en riktig shopping på hela sommaren, men nu kan jag shoppa hur mycket som helst då jag får drygt 14 000 denna månaden och resen av lönen nästa månad och även studiebidraget denna månaden. Hur skönt som helst! Men kände att jag inte hade något sisådär jätte intressant att skriva idag så nu blir det film och sängen! Skönt ska det bli, imorgon blir det jobbig skola, tur man har sina vänner där så dom piggnar upp det lite!

Just det glömde säga att jag var på IFK igår med Amanda, dom vann med 3-0. Hur underbart som helst och den dagen kunde inte bli mycket bättre än vad den blev. Tusen tack för att jag fick gå med dig ♥
Love C,

jag har världens bästa pojkvän.

Imorgon är det skola och jag känner kanske lite ångest? Jag fattar inte att sommarlovet redan är slut? Det har gått så sjukt fort och jag börjar 3an? Hihi lille jag tar fan studenten i år, hur underbart som helst!
Igår hade jag en mysig dag med Ludvig, Anton & Thai i stan, även Ida var med en stund. Käkade lite mat och gick och kollade på kulturkalaset. Sen blev det hem till mig och spela biljard och spela spel.
Men en sak är säker och det är att jag har världens bästa och söta pojkvän!
Jag är så sjukt kär faktiskt, så himla lycklig. En riktigt nöjd tjej som inte kan ha annat än ett leende på läpparna när jag tänker på min pojk! ♥
Jag är i alla fall så sjukt glad att det blev jag & Ludvig den 15/8 -11.

Från att byta ämne helt plötsligt så måste jag bara säga! Jag drömde världens sjukaste och sorgligaste dröm i natt! Vaknade av att jag grät och var jätte arg! Kunde inte somna efter det förrän länge, låg vaken i sängen med mitt hjärta bredvid mig. La armen om honom och kände mig trygg och somna om! Men den var verkligen helt sjuk! Jobbigt att berätta den här dock då man måste ha inlevelse och sånt så vi änna skiter i det! Men den var sjuk i alla fall.

Så idag blir det att hämta mitt hjärta sedan och kanske överraska honom med middag eller något? Få se vad som händer! happy girl!
Love C,

utomlands?

Är det bara jag som inte vart utomlands i år? Det känns verkligen så, kanske borde man ta en restresa någonstans?
Känner mig så blek och tråkig jämfört med alla andra! Fast ska ju i och för sig utomlands med mamma på sportlovet men det är inte förrän nästa år! Gör långt kvar känns det som! Hade bara vart så skönt att åka iväg någonstans och bara slippa allt här hemma ett litet tag, få lite färg på kroppen och se lite fräsch ut!
Men det bli väl till att fortsätta drömma! Vi får väl se hur allt bli, jag har ju pratat väldigt mycket med Ida om detta och vi bägge är så sjukt sugna på att åka! Man kan ju hoppas..

Älskar dig gumman ♥

I'm in love ♥



min amanda är hemma! :)

Har äntligen slutat jobba för detta sommarlovet så i fredags efter jobbet gjorde jag och Natalie i ordning oss och drog till Thai med Ida där min pojk och alla andra goa killar var! :) Hade en riktigt skön kväll så tack till alla.
I lördags drog jag och Natalie till Sätila för vi skulle vara bartenders på en privat fest som var hur grymt som helst! Dom var hur nöjda och glad som helst över oss, blev verkligen en dunder bra kväll/natt. Så tusen tack för den kvällen!
Sen på söndagen drog jag, Natalie, Sebbe & Jenny till Kungmässan på vägen hem och fick inhandlat lite grejer från pengen man fick från bartender jobbet. Efter vi gjort det hämtade vi upp mitt hjärta på jobbet och körde hem alla så blev det hem och packa och dra och hämtade Ludvig igen för att vi skulle åka till Amanda som äntligen kommit hem från Rhodos! Min lille gummsi verkade verkligen haft en bra resa men frågan är om man kan vara galnare än henne ibland?
I alla fall fick jag världens finaste plånbok av henne som jag verkligen behövde då jag körde över min plånbok för någon vecka sedan så den är inte så hel som den ska, så tusen tack gumman. ♥
Idag blev att åka in snabb till min älskling då jag fått sms av honom och frågat om jag ville luncha, så jag tog på mig snabbt och åkte in, hade det mysigt och jag fick även köpt mig en ny klocka! Tack för lunchen hjärtat! ♥
Så nu blir det att greja lite hemma, ut och spring eller gå till gymmet sedan hämta upp älsklingen efter jobbet! Jag är väldigt lycklig tjej just nu faktiskt! Allt är så himla bra, jag har världens bästa pojk, min bästa vän är hemma igen, jag umgås med så goa människor så det är inte klokt nu för tiden! Aldrig träffat några goare!
Ha det bäst!
Love C,
Här är några bilder från helgen.


jobb jobb & åter jobb

Hade faktiskt en väldigt bra dag på jobbet idag, det rullade på men hade såklart väldigt många problem eftersom vi var själva och det har varit stängt i 2 veckor och så kommer allt och alla till oss.
Men vi fick löst grejerna så grymma som vi är så är faktiskt nöjd och imorgon blir det jobb igen så då är det bara att se hur det bli då, vet om inte om det kan bli mycket mer problem än idag även om det var ganska lugnt idag eftersom många har fortfarande semester. Tänk nästa vecka då många kommer tillbaka! Men det är goa pengar och mycket mycket gott folk så jobbar faktiskt mer än gärna på PEAB!
Nu blir det film sen sova, skööönt!
Love C,

RSS 2.0