vänner

Igår var jag på hockey, Frölunda - Brynäs vann med 3-2. Hur gott dom helst, träffa Fredrik och Berg där också och åkte med dom hem eftersom jag skulle vara med dom. Vi drog donken i Stig Center och sen vidare donken i Kungälv och träffa Jimmie, Claes och William och sen till Christoffer där det var fest men vi drog hem till mig istället och hade det bra! Det är fan underbart att umgås med er killar! Fast Matte saknades så klart! :( Men hade en riktigt mysigt kväll och blev tråkigt när dom drog vid 3 fast var väldigt trött så det var gott att få sova! :) Jag älskar er mina vänner!
Idag har jag nästan bara sovit hela dagen, åt frukost vid 4 åkte ner till maxi vid halv 5 med pappa och handlade och åkte och träna klockan 6. Kändes gott att få träna det var faktiskt riktigt gott idag men har inte tränar sen precis innan julafton så! Sen blev det bara en och ta det lugnt! Har förresten också fått en filt av min pappa idag som värmer, den är svin skön! Tack så jätte mycket pappa du är bäst! Nu ska jag sova för ska träna imorgon också. Have a nice day!

shopping!

Igår var jag en liten sväng i stan med Natalie & Agnes senare på kvällen kom Matte, Claes, Fredrik, Jimmie & Berg hem till mig och spela Mario Kart. Sen drog vi ut för att leta efter Bergs mobil som han tappat dagen innan, gick inte så bra! Sen drog vi in till mig igen och kolla på skräck film, usch lite läskigt! Hoppade till några gånger! Haha sen när dom hade dragit fick jag sätta på Pettson och Findus för att jag skulle kunna somna så det inte var så läskigt! Haha go kväll i alla fall!
Idag åkte jag och mamma till Kungsbacka, först till Freeport och sen vidare till Kungsmässan. Hittade en del grejer och sen drog vi vidare till Kållered och kollade Ikea och dom butikerna som fanns där! Åkte hemifrån klockan 10 och kom hem klockan 7! Så nu är jag helt slut och har precis duschat och käkat så hade tänkt att lägga mig i sängen och kolla film och ta det lugnt för imorgon ska jag shoppa igen! Saknar min vän Christoffer som är i Egytien nu och kommer inte hem förrens på torsdag! Tråkigt att inte kunna träffas men får träffas när han kommer hem! :) Have a nice day!
Här kommer lite bilder från det jag shoppat igår och idag. Även köpt två par skor och mys tofflor men dom är inte med på bilden.

Här är en bild på en del av mina skor, det är 35 st par framme och mer
får jag inte plats med så resten är i förrådet och garderoben! Hahahaha.


jul afton

Igår var det ju julafton och jag hade sån himla bra dag! Första gången på typ 6 -7 år som pappa är med och firar uppe hos morfar! Så han kom och hämtade mig hos mamma och så åkte vi till Trollhättan, sen åkte vi efter Kalle Ankas jul till farmor och farfar! Jag åt så grymt mycket igår va! Hos morfar åt jag två omgångar med julmat sen två omgångar efterrätt och sen massa kakor på det! Sen kom jag till farmor och farfar och käka två omgångar med julmat också och en omgång efterrätt och sen massa kakor och bullar sen åt jag upp min julstrut i granen och sen massa godis som fanns överallt! Hur gott som helst men då var jag fasen mätt! Skulle lägga mig lite på mattan där om satt och att vila lite men kunde inte ligga på magen för den stod ut så mycket och gjorde ont! :O hahaha. Hade i alla fall en grym jul! Fick precis det jag ville ha, pengar, pengar och pengar! Fast mamma brukar alltid köpa något mer så det blir roligare så fick smink av henne också så blev mega nöjd! Räknade ihop pengarna och fick 6300 kr! Är hur gott som helst! Sen blev det hem till bästa mamma och mysa med henne framför en film! Här kommer det lite bilder från igår, (på bilden med pengar är det bara 6200 för den sista 100lappen ligger i min jacka som jag inte orkade hämta igår!). Have a nice day!

mys med familjen!

Idag kom min bror upp till mig klockan halv 8 och putta på mig och sa " Åhh är du vaken va bra!"  hahaha så ful är han! Han la i alla fall sig bredvid mig och kunde inte somna om så vi satte på en film och myste! Sen gjorde jag i ordning mig för vi skulle hjälpa mamma idag med att handla och lägga grejer på graven där det var snö upp ända till mina knän men fick massa snö i skorna! Sen åkte vi till mammas jobb och hämta upp henne och åt lunch med henne och broshan! Satt upp en skärm på min vägg hos mamma så jag kan koppla in datan till den och kolla film, hur gott som helst! Snart ska jag och Tommie till pappa och käka middag med Eva, Marcus och Malin och sen spela bingo och grejer! Uppesittarkväll eller vad det heter? Mysigt i alla fall, sen blir till hem till mamma igen och mysa med henne också! Jag har den bästa familjen någonsin! Jag älskar er, imorgon är det julafton! Det känns verkligen inte så. :O Men nu ska jag gör mig i ordning det sista. Have a nice day!


some love

Igår var jag med Emilia och hade det gott! Inte träffats på länge nu så det var skönt! Vi gick och träffa Gustav! Jag frös något så in i bomben mycket! Sen när vi kom hem på natten blev det mat och film! Mys i sängen och värme. Hade i alla fall en go dag med underbara Emilia!
Idag vaknade jag upp bredvid hon och vi gjorde oss i ordning och gick ner och käka frukost för Emilia skulle till Gustav och jag skulle träffa Fanny, så nu sitter jag här och väntar på henne. Får se vad vi ska göra men det bli nog toppen! Have a nice day!

mys!

Hemma från pappa nu! Haft det jätte trevligt och roligt! Här kommer lite bilder.

middag

Haft en riktigt go helg! I fredags var jag med Natta och Dessi en liten stund och sen var jag med Matte och Jimmie ända till klockan 3 på natten! Snacka om trött! I lördags var jag med Ida, Matte och Jimmie och var och käka och sen hem till mig och spelade spel, mysigt! Idag ska jag snart åka till pappa och ha middag med Eva, Tommie, Stina, Marcus och hans tjej! Tack för helgen mina vänner! <3

freeedag!

Just nu sitter jag i skolan och har börjat lektionen med svenska, men vi vet inte riktigt vart vi ska vara för vi ska kolla på film och alla salar är upptagna. Haha efter skolan idag ska jag till Natalie med några tjejer! Mys hoppas jag är ensam hemma från några personer när jag kommer hem till pappa efter skolan inte lätt att packa när det är folk hemma! Men nu får jag nog sluta skriva och kolla vad dom säger. :) Have a nice day!

...

Orkar inte med dig längre, du har förändrats så mycket...

underbar dag!

Idag efter skolan drog jag hem och lämnade min dator för skulle in till stan med Natalie och Fanny, så kom sedan Natalie och hämta mig och vi drog in mot stan. Hade verkligen gör roligt det är så sjukt att åka med dig gumman för alltid händer det något men det är så himla roligt! Fick köpt två par skor och julklapp till mamma så nu är det bara till pappa, farmor och farfar kvar! Nu har jag precis kommit hem och hade tänkt att ta mig och äta lite och ta en bad mys! Väntar tills pappa ska komma hem så jag får mysa med honom lite också! Have a nice day!

stan med fanny

Igår var jag i skolan och kollade på lucia tåg, segt! Sen efter skolan träna jag, usch vad jobbigt det var, go träningsvärk man har idag!
Nu sitter jag på svenska lektionen och vi kollar på film men jag och Fanny lyssnar på musik och snackar! :) Idag ska jag och Fanny in till stan och köpa julklappar och nya skor till mig! :D Kommer bli en toppen dag!
Hava a nice day!

lyckad helg

I fredags var jag på Liseberg med pappa, farmor och farfar! Vi var och kollade på Stefan och Krister - En mor till salu! Väldigt mycket skratt blev det. Sedan drog jag hem till Natalie! Där vi hade det mysigt och drack! Sen hem och sova.
I går sov jag ända till klockan 4, haha var väldigt trött eftersom jag vart uppe till typ 3 på natten. Sen kom Ida och Amanda hit och vi bada jacuzzi och käka godis och kolla på film! Mysigt sen drog Amanda och Ida var kvar en stund och vi hade svin kul, haha jag kan skratta åt det vi gjort  idag också xD
Nu ska ja till Uddevalla till sjukhuset och sen får jag se vad ska händer! Tack alla för en sjukt go helg, ni är guld värda! Have a nice day!

stefan och krister

Idag har jag vart i skolan, har gått svin fort men kanske är för jag haft kul? :) När jag var på väg hem kommer det en jävla kille med hund (alkoholist) och hunden börjar skälla och attackera en tant som gick förbi fast hunden skulle till andra sidan vägen för det gick en annan hund där så det var ju inte meningen att hunden skulle attackera tanten, men hon blev ju svin rädd och skrek håll i hundjäveln! Men det var inte meningen att hon skulle säga så men hon blev så rädd så han blev svin arg och gick fram till tanten och drog henne i kläderna upp i luften och skrek åt henne "om du säger så en gång till så tar jag dig fan jävla idiot du ska inte säga så" och massa mer sa han, hon var jätte rädd för honom och dom var typ precis på vägkanten så bilarna fick köra sakta, men sen när tanten skulle gå över så hade hon sån panik så hon blev nästan påkörd så bilen fick stanna snabbt och på andra sidan stod och jag vänta på tanten för var tvungen att fråga hur det var med henne och om hon fick ont och grejer! Sen följde jag med henne hem så hon mådde bra, seriöst fan va sur jag var skulle så gärna viljat gå fram och lyft upp honom istället och säga att man inte ska gå på gamla som kan på hjärtinfarkter och grejer! SÅ JÄVLA RESPEKTLÖSA MÄNNISKOR FINNS DET! Blir så jävla sur på folk som inte kan ta hand om sina jävla djur. Det finns fan folk som är rädda för hundar och andra djur. Tur det finns vissa som har vett i skallen som har djur men vissa borde ju inte ens ha det. Tanten var ju typ i chock stackarn! Hon blev iallafall jätte glad att det fanns snälla vittnen som hade sett det och att jag följde henne hem och så!
Nu blir det hem till pappa sen ska vi på Stefan och Krister och sen åker jag hem till Natta och myser med henne och Agnes! Hava a nice day!

sunes jul

Idag i skolan hade jag och Fanny krig typ, haha det var lite roligt tills vi starta hennes data och den var typ sönder men men. xD Efter skolan drog jag hem och käkade käkade seriöst jätte mycket pommes frites och lövbiff men var ändå hungrig så fick ta fil och flingor och en clementin också. Äter hela tiden nu det är stört. Sen har jag bara pluggat på provet tills imorgon och myst så klart i soffan som vanligt med mamma  till SOS Västkust! Nu ska jag fortsätta kolla på Sunes jul och sen sova. Have a nice day!

8 december

Idag när jag slutade ringde min pappa mig och fråga om jag ville med och träna och ville inte vara dum mot honom och säga nej för lovade honom igår fast glömt så hängde med honom och träna en timma, sen blev det snabbt hem och äta lite och sen vidare till centrum och träna med Natta, vi träna MRL vilket var mycket roligare än Bodystep som vi testa i tisdags. :) Sen åkte jag hem och myste med mamma i soffan och som vanligt när jag är på konstig humör får jag mina roliga damp ryck och mamma bara skrattar åt mig som vanligt! Haha nu ligger jag iallafall och kollar på Sunes jul vilket är väldigt mysigt! Sen blir det sova. Have a nice day!
Jag älskar dig mamma!

tränat

Idag började jag med teckenspråk vilket var väldigt roligt idag, sen drog dagen iväg och tillslut var klockan halv 4 och vi slutade så det har vart en helt okej skoldag! Sen när klockan blev 6 drog jag till Sportlife för att träna med Natalie, Bodystep! Inte dirket roligt och typ konstigt? Så imorgon prövar vi på MRL så får vi se hur det är! Måste hinna plugga också för har prov på fredag. :( Men men det ska nog gå bra. Have a nice day!

ny mobil

Idag när jag kom till skolan hade jag prov och sen handel och sen sluta jag riktigt gott! Drog och träffa Natalie och fika lite med henne innan hon började jobba, mys! Sen drog jag in och köpte ny mobil bara för att jag inte klarar av att ha touch riktigt! Haha så nu har jag nästan en likadan som jag hade innan vilket är riktigt gott! Nu har jag precis mys lite med mamma i soffan och kollat på Böda Camping, mys mys. :) Hade tänkt att kryp ner i sängen och kolla på film och mysa till det ännu mer! Have a nice day!

Zumba

Nu blir det träna! hur gott som helst, skriver säkert mer sedan! Have a nice day!
Saknar sommaren!

pulka åkning

Ikväll har vart en riktigt skön kväll! När jag stod och gjorde i ordning mig ringde Tilda till mig och fråga så himla gulligt om jag inte ville komma och leka med henne en stund för hon sakna mig så mycket, så jag kunde absolut inte säga nej till det så jag drog dit en stund och dragg glögg och käka pepparkakor med dom som var där, när Jimmie ringde så gick jag till fontin backen och åkte pulka med Eliasson, Matte, Jimmie, Jesper, Emil & Claes sen drog vi ut med bilarna och sladda lite och träffa Anton, Robin & Erik i Rollsbo. Det händer alltid något när man är med dessa pojkarna... Denna gången fick vi punka så efter typ 30 - 45 minuter var ETT däck bytt! Haha bra där. Men nu har jag kommit hem och lagt mig i min sköna säng. Så kallt ute så det är skönt med en varm säng nu! Imorgon blir det Zumba och plugga! Have a nice day!

all i want for christmas is you <3

Igår ringde min kära vän Emilia mig och fråga om jag ville följa med och kolla på fotboll i gympasalen bredvid Oasen, det var nattcup. Så först drog vi till krogen där alla var som skulle spela sen drog vi till matchen, det är bra att spela när man är dragen. (y) Haha sen ringde min vän Sebbe och sa att jag skulle komma till busstationen och träffa han, Simon, Erik och Nisse så jag och Emilia drog dit. Jätte trevliga killar! :) Sen drog vi tillbaka till hallen och kolla nästa match dom spela sen drog vi hem! :) Idag får jag se vad som händer! Have a nice day!

you are to fare away

Idag har jag haft en gör bra dag! Började skolan 20 i 10 och slutade halv 11! Eftersom alla lärare på Handels var sjuka så hade vi bara en lektion och sen sluta vi! När jag slutat kom Natalie och hämta upp mig på Mimers och vi drog i väg och gjorde massa ärenden! För go tjej asså! Fast sen på Maxi så gick det väl inte så bra.. Men det blev bättre sen efter vi fått fixat lite grejer! Kan du säga att det är ett äventyr att åka med Natta, haha så himla skoj alltid händer det grejer! Nu har jag precis kommit hem till mamma och ska snart äta, får se vad som händer ikväll om det blir att träffa Natta eller inte! Får hoppas på det bästa :) Have a nice day!

flytt dags

Igår hjälpte jag min underbara vän Natalie och Krille att flytta, dom flytta ihop i Olseröd! Jag vill också flytta hemifrån och ihop med någon! Det blev i alla fall grymt fint men dom hade grymt mycket grejer, det var sjukt men det försvann lådor efter lådor och blev finare och finare! Hade i alla fall en grym dag med Natta, Agnes & Dessi! <3
Idag har jag bara vart i skolan eller jag är där nu, har samhäll sista lektion och det känns riktigt segt. Fast slutar om en halv timma så det känns gott! När jag kommer hem ska jag försöka plugga faktiskt! Känns som det är skit mycket nu men fått mycket plugg klart också så det känns gott det med men jobbigt när det är så mycket. Men nu måste jag koncentrera mig lite och fortsätta skriva :) Have a nice day!
Saknar sommaren <3

RSS 2.0