världens bästa pojkvän & vän

Hade 3 månader med min pojkvän igår, vakna upp bredvid honom och hör han säger "grattis älskling" vid mitt öra. Hela jag blev varm och svara tillbaka. Så sjukt lycklig är jag!

Till helgen blir det öppet hus på Mimers hus så kom dit! Stay Cold kommer att finnas där och sälja våra blinkande isbitar! Vet inte riktigt hur det går med företaget nu egentligen för det känns inte som att det händer så mycket, men så är det väl ibland. Ibland känns det som att det bara är jag och Amanda som vill detta men det kanske blir bättre, vem vet?

Nu har jag i alla fall kommit hem från att jag jobbat med företaget hemma hos mamma och sedan även släppt av Amanda då jag kom tutandes och hämtade upp henne på busshållplatsen, skön jag är! Räddade henne från en kille som stod och snacka med henne, det är tur jag har dig som vän Amanda! ♥

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite Vänner och mysa i sängen, ny duschad och go!
Love C,


jag älsker er! ♥lov och mys!

I onsdags var jag med Emma, Ida, Ida och Andréa på Ullared. Fick köpt grejer för 2000 kr fast vet egentligen inte vad dom tog vägen för det var inte så mycket grejer jag köpte.
I går när jag kom hem på kvällen efter jag lämnat Ludvig hemma hos honom fyllde jag upp jacuzzin med vatten och tände ljus i badrummet och satte på OC på tv. Hur mysigt som helst och färgen i vattnet och det blå ljuset i kaklet gör det inte sämre! Det var verkligen hur skönt som helst, precis vad jag behövde!
Idag har jag grejer hela dagen med mina nya hårddiskar för dom fuckade när man tog bort något man inte skulle ha på dom så sparade dom sig i någon konstig mapp så dom fanns där ändå, så jag omformatera hela hårddisken tillslut när jag fattat hur man gjort det då jag googla på internet...
Sen åkte jag hem till mamma för att hämta upp henne och åkte till Christina och Melker för ha en mysig fredag med film och god mat. Blev väldigt lyckad faktiskt! Väldigt längesedan jag fick vara med honom, fast det är klart, Tilda saknades också! Vet inte hur längesedan det var jag fick träffa dom om man tänker på några år tillbaka träffa jag dom titt som tätt då jag passa dom hur ofta som helst. Väldigt goa och söta barn och det är dom fortfarande.

Nu blir det sova för mig, håller på att ladda ner filmer nu eftersom jag tagit bort alla när jag omformatera hårddisken men det går inte snabbare bara för att jag sitter och väntar, så nu får dom ladda inatt så har jag några stycken igen i alla fall. Godnatt folks, ♥
Love C,

RSS 2.0