27 maj

Jobb helg och det är fint väder. Tråkigt nog för mig!
Förra helgen blev det en riktigt bra utgång med ett gott gäng, sen har jag haft två mysiga dagar på havet med älsklingen i veckan. Igår fyllde min mamma år, gammal men fortfarande snygg!
Sen blev det att hämta upp Ida och bege oss mot Bohus där det var några sköna gubbar. Tack för den kvällen!
Idag blir det jobb igen, skönt att det är söndag och sista dagen och drygt en vecka tar jag studenten! Hoppas ni har det bra.
Love C,


17 maj

Blir ett litet snabb inlägg, har det jätte bra i Lidköping! Har självklart kollat på Timoteij imorse i Lidköpings "centrum". Väldigt mysigt här måste jag säga! Känns lite som när jag var liten då jag bodde på landet!
Ikväll blir det antagligen att vi ska grilla, äckligt!! Sen blir det film mys och lite sånt! Imorgon åker vi tyvärr hem men får hoppas att jag får lov att komma tillbaka. Hoppas ni har det bra där hemma.
Love C,


16 maj

Idag är det den 16 maj och jag packar för fullt inför vår tripp till Lidköping idag! Inte långt kvar tills vi åker och ska ha några sköna dagar i ingenstans.
Igår hade jag och Ludvig nio månader helt sjukt vad tiden går fort!! Men är man lycklig så är man!
Just nu ligger jag och väntar på Ludvig ska komma hit så vi kan åka in till stan och hämta hans kavaj och sedan bege oss mot Lidköping. Ha det gött!
Love C,


13 maj

Jobb hela helgen, får in cashen och det känns helt underbart!
I fredags åkte jag hem till Anton och det mysigt med Bohus barnen!
I lördags blev det en mysig hemma kväll med älsklingen, gott käk och go efterrätt! En riktigt skön lördags kväll hel enkelt.
Nu har jag precis kommit hem från en middag hos pappa med farmor, farfar och Tommie. Ikväll blir det mys, imorgon skolan men har endast en lektion, hur gott som helst!
Ha det fint.
Love C,


.

Ett problemfritt liv hade vart skönt någon gång i livet. Att allt bara är kanon och det inte finns något som kan förstöra eller göra en ledsen. Orkar inte vara ledsen längre men det slutar aldrig, jag orkar inte mer.

10 maj

Idag blir det massa plugg! Måste bli klar med projektarbetet och fick även reda på att jag har svenska prov nästa vecka, känns ju sådär! Men måste verkligen fixa detta nu!
Är inte på jätte roligt humör just nu, väldigt ledsen men sånt är livet ibland så det är väl bara att kämpa vidare!

Min fina mamma, jag älskar dig ♥
Love C,

9 maj

Tiden går så fort när man har skoj! Det är redan den 9 maj och snart är sommaren här!
Har inte skrivit på väldigt länge men har glömt bort det och inte haft tid. Har i alla fall haft sköna och bra dagar. Har ju flyttat ner till min brors gamla rum nu när han flyttat hemifrån så börjat få lite mysigt och fint där nere, det är fortfarande inte klart men tror det blir riktigt bra när allt är klart!
I helgen blir det jobb, lite halv tråkigt! Hade vart sjukt skönt att få vara hemma istället. På fredag är det i alla fall sista dagen på praktiken, ska blir väldigt skönt måste jag medge!
Har haft några mysiga dagar nu denna veckan med min älskling och på tisdag har vi 9 månader! Tiden går så sjukt fort, det känns helt underbart att ha honom vid min sida. Älskar honom så himla mycket!
Ska i alla fall bli väldigt kul nästa vecka då vi har 9 månader och på onsdagen åker vi upp till Lidköping och kommer hem igen på fredag. Ska blir himla skoj, får se hur allt slutar, tre ungdomar i ett hus, hur ska allt sluta? Nä men det blir nog kanon!
Har i alla fall haft en skön dag med Ludvig idag, vart ute vid vår båt så han fått kolla in den, den haft mysiga åkturer lite runt om i Kungälv och även ut mot havet. Men nu ska jag fortsätta kolla på film, hoppas ni haft en skön dag! Ha det grymt bra.
Älskar min underbara vän Ida! ❤
Love C,


1 maj

Hade en väldigt rolig och skön kväll igår med Natalie! Tusen tack du är underbar och tusen tack till Ludvig som hämta oss. Du är världens bästa pojkvän!
Idag är det första maj och jag hade tänkt att plugga lite efter att mamma gjort klart maten hon håller på med! Älsklingen åkte hem i morse så jag har legat själv i sängen hela dagen och kollat på full frys! Mysigt ändå!
Nu ska jag fortsätta kolla på full frys, ha en super skön dag i det varma och väldigt sköna vädret!
Love C,


RSS 2.0