31 mars

Sista mars idag och jag jobbar för fullt! Har inte hunnit med att skriva något inlägg på ett tag för har jobbar fram till halv 9 på kvällarna och i fredags sluta jag 2 och var ute och sprang efter jobbet och sedan blev det att kolla på när Tommie och Martin när dom skulle uppträda sen blev det hem och tog det lugnt och la mig inte förrän vid 1 inatt och är hur trött som helst idag!! Sova sedan när man kommer hem kanske? Hade vart skönt i alla fall!! Jobb imorgon också, cashen bara strömmar in på kontot!!
Nu får jag åter gå till mig lunch så jag sedan kan gå ner och jobba igen hoppas ni har en bra helg godingar.
Love C,


28 mars

Jobb, jobb och jobb!
Som sagt idag har det vart jobb, jobbat från klockan 12.00 - 20.15!
Imorgon blir det 10.00 - 20.15 och på fredag från 08.00 - 14.00.
Lite slit men goa pengar! Idag har jag alltså inte gjort något annat än att jag har jobbat, igår hade jag en skön dag i solen men Ludvig och första grillningen för i år hos mamma! Jätte mysigt var det, känns verkligen att våren börjar titta fram det har ju vart väldigt varmt dom senaste dagarna nu. Hur skönt som helst verkligen!
I lördags var jag på bio och såg Kvarteret Skatan reser till Laholm, jag tyckte den var väldigt bra faktiskt, rolig och skön!
Nä nu blir det att krympa ner i sängen och sätta på någon go film och sova till. Hoppas ni haft en skön dag idag imorgon likaså!


Love C,

26 mars

Idag är det 26 mars och imorgon är det lönedag!! Hur skönt som helst, igår blev det solning, tvätta bilen och sedan mys framför en film. Idag ska jag lämna in bilen och byta däck, känns skönt att sommaren är här!
Ska även hälsa på farmor och farfar hade jag tänkt. Känns ändå som en skön dag idag. Ha en bra dag alla!
Love C,


24 mars

Igår fyllde min vän Mathias 21år, gammal gubbe nu men grattis till dig!
Igår blev det även utgång med skönt gäng! Även om det kanske inte blev jätte rolig utgång var jag med väldigt bra människor, så tack för igår mina godingar!
Nu är jag hemma hos älsklingen, han har åkt till jobbet och jag är hemma hos honom helt själv och myser med mig själv!! Ska snart gå in i duschen och värma mig lite, har städat undan här från igår och ligger nu jag och gottar mig i soffan med lite chips och Sunes jul, myspys!! Ikväll blir det bio om det inte blir ändrade planer och vi grillar istället. Det blir nog mys vilket som! Hoppas ni får en skön helg, ha det bäst!
Love C,


22 mars

Hej alla sköna!
Igår var jag otroligt duktig och var ute och sprang!! Lite halvt träningsvärk idag men det försvinner, snart blir det ut att springa igen. Haft två mysiga dagar med Ludvig. Har även fått köpt mig ett par fina skor och lite underkläder. Nöjd tjej!! Nu ska jag snart åka hemåt, lägga mig och sova ska bli så skönt!!
Ha en skön dag
Love C,


20 mars

Plugg, plugg och åter plugg!
Hade prov idag i handel så om jag klarar det så är det tack vare Ludvig som hjälpte mig plugga lite igår!
Idag har jag pluggat företaget och håller på för fullt med religion, snart läst 60 sidor sammanlagt!

Igår blev det en mysigt kväll med Pip - Larsson på tvn nerbäddad i sängen bredvid älsklingen!

Kanske är dags att fixa allt i skolan om man har efter sig det är ju bara drygt 2 och en halv månad kvar! Får väl fixa en del i alla fall.

Ha en skön kväll alla, nu får jag fortsätta plugga!
Love C,

18 mars

I fredags blev det mys mys med Ida men två filmer, tjej snack och en gosig täcke över oss! Tack för en mysig kväll!
Igår var det ett jobb dag för mig som vanligt en lördags dag! Samma idag jobb jobb jobb!
Men fick en glad nyhet igår och det var att Karro var tillbaka till mina helger och vi kan ha roligt igen! Det är nämligen så att hon har haft en ersättare när hon har vart på utbildning men nu är hon äntligen tillbaka!

Igår kväll skulle jag gått på bio men det inte så då det var fullt på eller att det bara fanns dåliga platser kvar så vi stannade hemma istället och kollade på film här. Mysig det också faktiskt!
Nu är klockan halv 9 ungefär och det är dags för frukost för lille mig! Väntar bara på att Ludvig ska ha fixat klart håret så ska vi gå upp!
Ha en toppen dag allesammans, det ska jag ha!!
Saknar dig! ♥

Love C,

16 mars kvällsinlägg

Nu har denna dag passerat 6 och dom flesta har slutat jobbet och det är fredag kväll! För min del blir det myskväll med min goding Ida!
Får se var vi hamnar men en lugn och skön kväll blir det ändå! Efter en halv häktad dag sätter jag mig vid matbordet och håller min pappa sällskap när han ska äta den goda mat jag lagat.
Ha en fin kväll alla!
Love C,

16 mars

Idag är det redan fredag och halva mars har fått, det är rätt sjukt ändå och snart är det snart sommar igen!!
Ligger just nu i sängen och ätit lite frukost. Vissa har det bra men i helgen är det massa jobb! Sista helgen nu med den nya Karro så nästa gång jag jobbar är goa Karro tillbaka!! Känns riktigt bra.
Idag blir det att vila hemma, handla lite och senare ikväll vara med godingen Ida. En skön och lugn fredag inför en jobbig och stressig helg!!
Nu ska jag mysa ner mig och sen åka och handla. Ha en skön dag sköningar.
Love C,


15 mars

Hej alla godingar! Hur är det med er? Hoppas allt är bra!
Själv ligger jag i sängen med magkatarr och han inte gå till jobbet pga det! Kan knappt gå så ont det gör och har knappt sovit något inatt. Känns lite halv segt att få det när jag och Ludvig har 7 månader idag, fattar ni! 7 månader det är långt, riktigt bra kämpat utav oss!! Haha nä skoja bara, älskar dig ❤
Idag blir att ligga i sängen får väl ta mig orken att gå upp snart och äta lite frukost som mamma gjort till mig. Min gosiga mamma har åkt till fjällen i morse, känns sådär att lämna henne men det är bra att hon roar sig! Så efter att hon gjort frukost, lagat mat till mig som jag bara kan värma idag och gett mig några tabletter så känner jag att jag har en väldigt bra mamma som tar hand om mig! Eftersom jag redan börja klaga på min mage igår kväll så visste hon redan om att jag hade ont och hade väldigt svårt att sova men jag ångrar mig att jag inte orkade gå upp igår kväll när hon sa till mig att ta en tablett för då kanske jag hade kunnat sova och hade inte haft lika ont. Men men det löser sig väl någon gång ändå. Nu ska jag ner och hämta frukosten och sen sätta på filmen Jalla Jalla jag började på igår, väldigt bra och klassisk film tycker jag.
Ha nu en riktigt bra dag godingar!
Love C,
7 månader, detta är våran första pussbild min mysis ❤

 


12 mars kvällsinlägg

Har haft en väldigt skön dag! Var i skolan till klockan 1 och sedan åkte in till Göteborg för att köpa min iPhone som jag dessutom sitter och skriver inlägg från nu. Lite små kul och nu känner jag mig inte så ute när jag också har en! Sedan blev det mys i solen och även fika med min älskling ändå väldigt mysig dag.
Efter det har jag gjort läxor hela kvällen så känner mig ändå duktig nu så nu ska jag luta mig bakåt i sängen och sova eller i alla fall sätta på en film jag kan somna till. Hoppas alla haft en skön dag för vädret kan vi inte klaga på iallafall.
Love C,

 


12 mars

Haft en ganska skön helg!
I fredags blev det att ta det lugnt hemma hos Ludvig med film, med Max, Ekblad & Sebban.
I lördags blev det mys med mamma i Kungälv sedan blev det att vi tränade någon timma. Så idag har jag lite träningsvärk kan jag säga!
Sedan på kvällen blev det lite krök hos Ludvig med godingar! Hade en ändå ganska skön helg! Nästa helg blir det jobb...

Idag ska jag hämta min nya telefon! Hur gött som helst, äntligen är jag längre inte den ända som inte har en Iphone! Ska bli väldigt kul.

Ikväll blir det väl att ta det lugnt med en film eller något riktigt gött! Nu ska jag bege mig mot skolan!
Ha det fint mina vänner!
Love C,

8 mars

Det är redan 8 mars! Har inte bloggat på ett tag men har inte haft tid att blogga. Har jobbat hela helgen och fått in lite cash, vilket är väldigt skönt!
I söndags kväll blev det mys med Wallander & älsklingen konstigt nog sluta det inte vid vattnet som det alltid brukar göra på alla Wallander filmer. Blir små besviken blev jag allt!
Måndags blev det en mysig dag med lite skridskoåkning och sedan hem och laga mat. På tisdagen blev det mys i stan med lite shopping sedan på kvällen blev det hockey! Frölunda - Färjestad, dom förlora tyvärr med 3-4!
I onsdags tog jag spruta mot livmoderhalscancer ont som det gjorde kunde jag inte slappna av! Men nu är det gjort och ska inte ta nästa spruta förrän om någon månad. Sedan blev det mys i stan med lite middag, shopping och sedan hem och kolla film. Fick köpt mig balskor & en vår jacka! Väldigt nöjd faktiskt.
Idag har jag jobbat hela dagen och när jag kom hem blev det att jag börja städa och röja lite! Känns helt tomt i mitt rum nu men det är väldigt fint! Gick ut och slängde nog en 5 - 6 påsar med skräp jag röjt undan! Nu ska jag hänga upp den sista tvätten och sedan laga lite mat, känner mig som en hemmafru just nu faktiskt!

Love C,

1 mars

Haft en bra dag på Svenska Mässan med mycket arbete! Byggde ihop monter från klockan 10 till 3 och sedan klockan 5 till 7 kom allt folk! Imorgon blir det mellan fix mellan 9 till 11 och sedan klockan 11 till 7 kommer allt folk så blir nog en jobbig dag imorgon! Men ska bli kul! Bilder kommer i helgen!
Nu är jag svin trött och ska lägga mig för att sova! Hoppas ni haft en skön dag!
Love C,

RSS 2.0