bäst

I fredags var jag hos Fanny på tjejmiddag, det var mysigt! Sen drog hon ut och jag drog med Jimmie & Claes! Vi satt och snacka bakom mimers väldigt länge! Haha det var bra snack kan jag ju säga i alla fall, mysigt var det! Sen drog vi hem till mig och kollade på The Grinchen, riktigt bra film sen drog dom hem!
I lördags var jag och pappa ute och övningskörde en liten stund till Hålta och tillbaka. Sen på kvällen blev det att vara med Fredrik och Claes, in till stan och leka lite sen ut till Kode och hämta Ida och sen hem till mig och skulle spela spel men vi blev så trötta så vi kollade på hem till Midgård!
I söndags var jag och pappa och övningskörde igen från klockan 11 till klockan 4, vi var i Mölndal och kollade på BMW och Mercedes och sen hos farmor och farfar i Nol och fika, sen hem till mamma och lämna övningsskylten och möta Tommie och byta bil sen hem! Kommer aldrig mer köra i Göteborg det var nog det jobbigaste jag gjort! Haha får ju panik! Mysigt var det i alla fall! Tack för en dunder bra helg mina vänner! Have a nice day!




only you

I måndags gjorde jag inte mycket, på kvällen kom Natalie till mig för hon skulle sova här. Hon är ingen vidare på fick parkera så min bror fick hjälpe henne :) haha! Hade jätte mysigt, var uppe till typ 2 halv 3 och skulle upp halv 7 dagen efter men det funka! :)
Idag har jag vart i skolan till klockan typ 4 och sen hem och käka och nu ska jag åka in till Göteborg för att köpa tv! Får se vad det blir för någon men skönt är det att äntligen få en ny tv! :)
Have a nice day!

beautiful disaster <3

Igår hade jag en helt grym kväll, var på fest i sjövik med bästa Natalie! Åkte buss dit i 1 och en halv timma! Haha värt var det i alla fall åkte hem vid halv 3, blev hämtade i Gråbo av en kompis till mig och var i kungälv typ 3 men kom hem kvar i 5. (y) Haha satt i bilen och snacka skit länge! Men trevligt var det, nu har jag nästan precis vaknat så nu ska jag ta mig lite frukost och hoppa in i duschen. Have a nice day!




fredag hos mig med dom bästa

Idag har jag vart i skolan först och sen flyttat mina grejer till mamma och sånt. Sen på kvällen åkte jag tillbaka till pappa för att jag skulle vara här med några kompisar! Så först kom Fredrik och Wille sen Jimmie och sedan kom berg! Hade det mysigt, det blev lite Mario kart, biljard och grisa ner hela mitt kök? Haha roligt hade vi i alla fall! Tack för en toppen kväll ni är verkligen helt underbara! Ni har dom precis dragit så får väl lägga mig i sängen helt ensam och försöka somna till en film, har så sjukt ont i halsen och öronen hoppas inte jag blir mer sjuk bara! Just nu är jag så sjuk glad, bara sitter och ler för mig själv och drömmer mig bort hihi, godnatt.
Have a nice day!

du är min ögonsten



Beautiful disaster

I tisdags började skolan igen och det var en riktigt knasig dag? Man märkte ju att skolan hade börjat igen för det var inte koll på någonting och kompisarna i skolan och deras humor? Jag var väldigt blond den dagen kände jag.. Amanda, Ludvig och Johan skratta bara åt mig åt mina dumma kommentarer? Började snacka om ljudvågor och grejer haha, nog bättre om jag är tyst! På kvällen åkte jag och gjort mitt hår hos Johanna Malins kompis, jätte goa tjejer dedär! Tusen tack för det kanske kommer någon bild så småningom.
I Onsdag var jag hemma från skolan för jag inte hade sovit någon på natten för jag hostat och grejer så mådde inget bra. Sen på kvällen kom Fanny till mig och snacka lite, finns här för dig gumman det vet du!
I dag har jag vart i skolan, började klockan halv ett vilket var väldigt skönt! Så ikväll ska jag bara ta det lugnt, laga lite mat och kolla film eller något. Have a nice day!

Grymma vänner!

I fredags var jag hemma med pappa, Niclas och Tb, käkade middag, spelade spel och till sist spela vi biljard! Hade jätte mysigt!
I lördags var jag med Natalie en stund nere och käkade och snackade gött! Sen åkte hon hem till sig och jag hem till mig. Efter drygt en timma kom Jimmie till mig och lite senare kom Natta och Krille också och vi spelade spel och mario kart! Sen ner till donken och käkade där vi träffade alla killar efter ett tag, Fredrik, Claes, Berg. Sen när donken stängt drog vi alla hem. Mysigt var det!
I går var jag med pappa på dagen och hjälpte honom med grejer och så sen på kvällen spelade vi spel och myste! Jätte roligt, sen när jag och pappa satt och spelade spel ringde Claes mig och fråga om jag ville vara med han och Jimmie och det är klart jag ville det så dom kom till mig och någon timma senare kom Berg också! Vi spelade spel och hade det jätte mysigt! Sen blev det film i slutet och sen drog dom typ vid 3 tiden. Ni är grymt bra killar!
Idag har jag bara hunnit vakna och är sjuk, kände mig dålig i lördags och söndags också men idag är det värre! Haha hade spelat in ett filmklipp hur min röst låter som jag har skickat till mamma  för hon svarade inte när jag ringde henne, hon ringde upp och tyckte jätte synd om mig. :) Hihi så nu blir det till att ligga i sängen och ta det lugnt framför en film!

kalas

Igår var jag på kalas hos min bror Marcus som fyllde 18 år den 4 januari! Så stort grattis till dig gubben. När vi skulle åka därifrån och pappa skulle stänga igen bakrutan så sprack hela rutan så vi bara stod och skratta åt det och jag skrattar åt det än idag! Så vi åkte hem utan någon bakruta och det var jag och pappa som satt där bak där det drog kallt som mest! Haha men det gick bra, efter ett tag kom Marcus Berggren in i bilen också så då blev det ännu varmare när jag satt mellan två killar! Haha och Tommie och Marcus satt där framme för vi skulle lämna av Marcus hos Malin! Men det var en bra kväll ändå!
Idag vaknade jag av att någon försäljare ringer till mig telefon och söker min pappa.. Blir så trött på sånt och klockan var tidigt! Nu har jag och mamma i alla fall ätit frukost tillsammans och ska snart sätta oss och spela lite spel tillsammans! Mysigt, det var längesedan nu! Sen i kväll får jag se vad som händer i morgon ska jag i alla fall träffa min saknade Natalie som kommer hem! Have a nice day!
can't get you out of my head

Vill ha sommar och denna kväll!


vill ha sommar och åka ut med båten!







i dream about you

Igår åkte jag ner till Kungälv och träffa Natalie en stund och käkade och pratade mycket om gårdagen! Haha vilket var en väldigt bra dag förut en insident som hände men det är tur man har sina vänner! Sen åkte Natalie hem och jag åkte hem och käkade igen.. Sen drog jag till Wille där Fredrik, Jimmie, Berg, Claes och Matte var. Spelade buzz och hade det mysigt! Sen åkte jag hem vid 12 och la mig i sängen och kolla på film!
Idag har jag bara sovit och gått och tränat Body Pump. Duktigt faktiskt men kommer ha träningsvärk imorgon känner jag! Men det är rätt gott faktiskt! :) Haha nu har jag precis duschat och hade tänkt sätta på en film.

nyår!

Igår var det ju nyår och det firade jag med dom bästa! Först var jag hemma och käka med massa folk här och sen drog jag vidare till Natalie för att hämta mina cider och då drog vi hem till Emma där festen var! Sen som Ida dit också för hon hann aldrig med bussen. Det var ett riktigt bra nyår även om det var lite problem ibland men det är sånt som händer! Sen åkte jag, Natta, Fredrik, Jimmie och Matte hem till Natta och Krille och det kändes som om det var en lång bit dit! Haha kändes som vi gick i timmar!
Idag vaknade vi vid drygt 11 och låg i sängen till halv 2 då jag hoppa in i duschen och käkat och fräschat upp mig! Så snart ska jag ner till Kungälv med Natta och käka med henne och snacka gött! Du är underbar gumman! Tack alla för igår och stort tack till Ida och Natta för att ni finns! <3

RSS 2.0