Glad tjej

Tjena tjenare alla goa! Hur är det med er?
Tänkte egentligen mest säga att dessa två senaste veckorna har vart så sjukt underbara och bra! Vart med så sjukt go vänner, faktiskt dom bästa! Jag hoppas att det blir mycket mycket mer även om jag tyvärr ska börja jobba imorgon igen, känns så sjukt jobbigt och är inte alls sugen på det, men pengar får jag i alla fall och det kan behövas!

Måste även säga att detta sommarlovet har varit så sjukt bra och skönt! Har kunnat göra det jag vill och umgåtts med dom jag vill! Känner så sjukt bra!
Men imorgon slutar slappis Cissie och Cissie får börja slita på jobbet igen.. Men det ska nog gå bra, förutom att denna veckan är det jag och en tjej till där som har hand om allt och bägge är sommarjobbare, även om jag har vart där i typ 3 år och hon ett halv år så är det lite nervöst, men det ska nog gå bra! :) Vi får hoppas på det i alla fall! Inte så långt kvar tills allvaret i skolan börjar igen... Men jag kommer gå med dom bästa så det löser sig!
Nu ska jag sätta på en film och sen sova, upp tidigt imorgon!
Love C,
Världens bästa vän! ♥

vin, underbart sällskap & djupt snack!

Igår var jag först ute med Ludvig vid havet och hade det mysigt, sen åkte jag och hämtade Amanda.
Vi satt ända fram till klockan 3 på natten ungefär! Pratade om alla inget och ändå väldigt viktiga saker både för henne och mig. Det jag berätta har jag aldrig kunnat få ur mig till någon innan, att fått sagt allt det hur allt egentligen ligger till känns så skönt att just Amanda vet då jag litar på henne och hon är min bästa vän.
Allt det hon sa till mig kändes verkligen i hjärtat, jag är väldigt glad att det bara blev du och jag igår som satt med vin, ljusen och bara pratade för det var nog väldigt nyttigt för oss bägge och när aldrig gjort det innan tror jag att vi kommer varandra bara närmare och närmare. Jag är så sjukt glad att jag har dig som vän och att allt blivit som det är och jag känner att jag kan berätta verkligen allt för dig!
Du är värd allt från himmel och jord. ♥

Dom två bästa & värdefulla människorna som finns ♥

:D

I'm a happy girl! <3

Fin låt <3


sköön vecka!

13 juli


14-17 juli

WÖÖÖÖH!

Måste bara säga att jag har körkort nu och är väldens gladaste! :D så himla skönt!
Hejdå! :D

Love C,

ångest eller något?

Känner att jag typ har ångest över hur vit jag är nu vid denna tiden... Det är ändå redan juli?
Måste verkligen bli brun, det är ju sommar men jag har verkligen inget lust längre att sola känns det som. Jag menar förr kunde jag ligga flera timmar varje dag och verkligen älskade det, nu blir jag bara rastlös och orkar inte? Varje gång jag ska gå ut och lägga mig på balkongen så ligger jag kanske i 5 minuter och klarar inte längre för att det inte blåser något. Så måste ta mitt körkort nu så jag kan åka ut till havet istället där det är betydligt skönare! Något av det värsta som finns är att vara blek, man ser så mycket snyggare och fräschare ut om man är brun...
Såhär brun var jag i sommras och vill vara det nu igen!!!

Bästa bror

Tänkte det var dags att lägga in ett inlägg nu när jag inte gjort det på länge...
Egentligen undrar jag varför jag har blogg? Jag orkar knappt skriva och när jag väl skriver har jag inte en aning om vad jag ska skriva!
I alla fall... Idag fyller min bästa bror år! Hela 21 år, så idag blir det att han ska ha lite folk här. Men jag ska inte vara med så länge då jag ska ut med Ida och bada någonstans och kanske grilla också. Ska blir jätte mysigt, har inte träffa min lille tjej på jag vet inte hur länge... Saknar min lille spillevink! Tänk ändå att dom som är mina närmsta vänner, mina "tjej" vänner är Ida, Amanda & Natalie och ingen av dom har jag känt alls länge! Ida har jag känt sedan i början/mitten av ettan & Amanda i början av ettan & Natalie ungefär 8 månader. Det är inte länge alls men ändå är vi så nära och kan berätta allt för varandra och vet att det stannar mellan oss. Det känns så skönt att det är så och att det finns några såna människor kvar. Jag menar att jag har inte kvar kontakten med dom jag känt längst eller hur man ska säga. Men jag är så sjukt glad att jag har dom vännerna som jag har, kunde inte haft några bättre!
DOM BÄSTA VÄNNNERNA NÅGONSIN! ♥

RSS 2.0