skön helg!

Denna helgen har jag faktiskt bara slappa! Hur skönt som helst, i fredags var jag hemma med mamma då alla mina planer hade spruckit så det blev let's dance och mys med mamma. I lördags åkte jag med mamma upp till Uddevalla till Sonja för att hälsa på henne och hjälpa henne lite. Sen när vi kom hem drog vi och spela lite golf, det var första gånger för i år så det var roligt! Men väldigt kallt i slutet!
Sen på kvällen skulle jag vart med Ida, Matte och Jimmie men det blev inte så...  Så då orkade jag inte mer och var hemma med mamma den kvällen också och så kollade vi på film, man skulle ju släcka ner en timma i går också så det gjorde vi och kollade på film med levande ljus! Mys mys!
I dag så ska jag nu åka och simma med pappa, sen ska jag hjälpa honom att köpa en tröja och fika med honom. Sen vid 2 ska jag träna Zumba i 3 timmar! Så det blir en go dag i dag också med mycket träning, vilket behövs då jag börjar bli lite rädd över att vågen ökas hela tiden när jag ställer mig på den! Men nu ska jag åka! Have a nice day!

you

it's my dream..

underbara vänner

Vad skulle jag vara utan mina vänner? Ni är något underbart i mitt hjärta! Ni vet själva vilka det är som är mina närmsta, vill bara säga tack för att ni finns och ställer upp för mig och finns där. Det är inte alla som är så snälla som ni, både killar och tjejer! :)
Gud vad man saknar vissa av sina kompisar som man tappat kontakten med och umgås inte så mycket med längre, och vissa kan typ slänga sig i väggen! Haha men är så glad för att jag har just dom vännerna jag har!
Alla mina minnen jag har med mina kompisar är underbara! Vissa lite ledsamma och vissa helt underbara!
Tack alla för att ni finns, ni är guld värda!  <3 <3


torsdag och livet leker!

Idag är det redan torsdag! Det går rätt fort med veckorna och snart är det vecka 13 då jag åker till fjällen! Underbart är det, ska åka dit med Ida, pappa, Eva, Tommie, Stina, Marcus och så kanske han ska ta med sig en kompis! kommer bli hur skönt som helst!
Nu har jag Näthandel och det känns som det väntar en lång torsdag framför mig! Ska övningsköra ikväll också, himla kul är det och hoppas jag kan få mitt körkort snart, till sommaren i alla fall! Har ju bara en teori lektion kvar sedan är det test prov, men det kommer nog gå bra!
Ska ha prov i Info B sedan också, får väl se hur det går eftersom jag inte hunnit plugga så mycket men får väl hoppas på det bästa!
Innan jag drar måste jag bara säga tack till Amanda Hauge som gör mina dagar i skolan väldigt roliga och underbara och att hon finns där som vän för mig, en riktig vän man kan lita på! :) Du är underbar bruden! :) <3

min daaaator!

Måste även säga att jag fått tillbaka min dator som vart inne på lagning för fick virus på den! Så äntligen har jag fått tillbaka den! Helt underbart är det och den är grym nu! :) Tack så mycket bror, du är bäst som hjälpte mig och tack till Thomas som lagade den! Ni är guld värda!

Alfapet, korsord & stickande!

Igår var jag med Ida, vi spelade alfapet, löste korsord & stickade! Haha not... Vi drog till donken med Fredrik, Jimmie & Berg sen hem till mig och slogs. Jag tog dom lätt, dom bara låg på golvet och grät :) hahah i alla fall Berg!
Idag ska jag vara med Ida igen! Hon ska sova här i kväll vilket ska bli väldigt mysigt! Vi får väl se vad vi hittar på, imorgon ska jag inte göra mycket mer än att träna som är bestämt i alla fall! På måndag blir det shopping med Natta, är ledig måndag och tisdag! Hur gott som helst så då blir det vila och shopping! :) Fick lite tråkiga nyheter idag också men det är så det är när man väntar för länge... Men men skit samma det kanske inte var meningen att det skulle hända. Nu ska jag göra mig i ordning det sista och sen vänta på Idis! :) Puss puss folk, have a nice day!

perfect for me

Nu har jag inte bloggat på gör länge men har vart haft orken eller tid. Men nu tänkte jag slänga in ett onödigt lägg. Nu sitter jag på ÖF har har 5 timmars lektion framför mig vilket känns verkligen hur gott som helst... Eller inte. Klockan är 20 över 10 och jag är redan hungrig, har typ magkatarr eller något, blir aldrig mätt och äter hela tiden så igår åka jag och mamma till Maxi för att köpa grejer jag kan ha med mig till skolan.
Igår var jag på Frölunda matchen med pappa och den var faktiskt grym! Det blev 3-2 till Frölunda och det var en riktigt viktig match vilket betyder att dom nu har en chans, annars hade dom åkt ut om dom hade förlorat. Så det känns grymt bra, nu är det Färjestads matchen kvar på torsdag också som det gäller att dom vinner.
Måste även säga att jag är grymt glad att jag har om vänner jag har, eller vissa är väl inte dom bästa kanske men mina närmsta och många andra! Så jag vill tacka er grymt mycket för att ni finns och ni gör mig så glad! Ni är bäst, nu ska jag fortsätta att jobba lite. Have a nice day!
Jag älskar mina bästa små syskon! <3

RSS 2.0