25 september

Idag är det söndag och jag mår dåligare än jag trodde jag skulle göra faktiskt. Var ute igår med Emma och sedan mötte vi upp Ludvig och alla hans kompisar. Hade en trevlig utgång och det slutade faktiskt bra denna gången.
I fredags var jag "chaufför" för min mamma och hennes kompisar och sedan för pappa & Tommie. Tjänade ihop 700 kronor så jag är nöjd! Var med Emma stunden däremellan när jag lämnat min mamma i Stenungsund och pappa och Tommie i Göteborg. Först träffa vi Jimmie, Krille, Emil, Jesper & Daniel dom skulle ut så vi va med dom en stund på Combi och lite så. Sedan drog vi till Emmas kompis Daniel och där var även Tobias och Linus så umgicks vi med dom tills det var dags för att hämta mina föräldrar. En riktigt go kväll faktiskt så tack alla och framförallt Emma för en riktigt skön fredags kväll!

Idag har jag och min älskling bara vart hemma hos mig och tagit det lugnt, åkte och köpte mat sedan kollade vi på film. Väldigt mysigt men oerhört trött var jag! Jag har nog världens sötaste pojk! Nu blir det att lägga sig i sängen och kolla på film sedan sova! Gud så skönt det ska bli!
Love C,

Tack alla för en skön helg!

21 september

Haft en jätte skön helg med min älskling, va med han ända sedan i torsdags till söndags och haft det så underbart och mysigt!! Var på invigning på Sportlife i måndags, gud så stor och fint det blivit! Var där och tränade och käkade buffé, gud så gött det var! Så det kändes lite i magen igår fast det kändes mindre än jag trott så det var skönt! Biff och sånt? Haha knappast.
Haft en ganska skön dag idag i skolan fast läraren är ju inte att leka med alltså,
Var och tränade idag med Niclas kanske inte bästa jag gjort eftersom jag fick mer ont i halsen än vad jag hade innan men gud så gött det var att träna och passa även på att sola lite också! Sedan satt vi i bilen och prata hur länge som helst, känns verkligen bra att prata med honom som jag vet kan verkligen säga allt till och han pratar om allt med mig. Så himla söt när han har tjej problem och han kommer till mig och frågar. En barndomsvän som alltid kommer vara kvar i mitt liv.

Men måste bara säga att jag är jätte kär och jag kan verkligen inte sluta tänka eller vilja vara nära Ludvig, världens bästa pojk! Är en väldigt väldigt lycklig tjej nu, bättre pojk kan man inte ha!! ♥ ♥ ♥

Saknar min kusin! ♥


Jag är kär! ♥


1 månad

Denna veckan har vi haft praktik vilket inte är dunder skoj faktiskt, men det funkar sålänge jobbar kompisarna är sköna!
Idag har jag en månad med min pojkvän, världens bästa! Så sitter här hemma nu och väntar på att han ska komma. Mys det ska bli, får se vad vi gör för något.
Är verkligen kär i denna pojken, är så himla lycklig med honom det är sjukt faktiskt. Så underbar så det inte är sant, det enda jag tänker på.

Nej nu blir det till att fixa iordning sig lite och vänta in min puddie.
Love C,

Just det köpte ny jacka igår :)


en go fredags kväll i bilder


dum tjej

Jag ska nog aldrig åka och köpa en ny mobil själv igen! Det slutade med att jag hade bundit mig i 2 år på Telenor med en kostnad jag egentligen inte ens har råd med.. Så nu får det bli att jag inte kan köra så mycket bil och får tänka på min ekonomi, gud så skoj! Men jag får mig själv skylla! Det hela började med egentligen att jag ville ha en ny mobil för några dagar sedan när min pappa köpt en ny så ville jag ha likadan, men eftersom jag köper nya grejer hela tiden och massa nya mobiler så skulle jag lugna mig lite och vänta med att köpa den. Så i onsdags kväll låg jag i sängen och smsade helt vanligt och så lägger jag ner telefonen i sängen igen när jag skickat sms:et. Sen när jag fick sms igen tog jag upp den och då var en del av skärmen som en streckkod  kan man säga hela skärmen var randig där uppe och en bit ner. Jag fick panik och gick in till mamma och så sa hon att jag får lämna in den där jag köpt den. Sen efter ett tag var hela skärmen som en streckkod så då fick jag ännu mer panik och sprang in till mamma som låg och sov och sa att jag måste låna en gammal mobil av henne då min är helknäpp. Men sen när jag kom in i mitt rum igen så var det borta så det bara var en liten del igen? Hel knäppt! Men i alla fall så vara jag ju ledig på torsdagen så jag åkte in mot Onoff på Bäckebol där jag köpt mobilen så när jag kommer dit står det på dörren att dom har stängt och att man ska åka till Backaplan istället. Så jag åker dit samtidigt som jag får sms av Ludvig som säger att hela Onoff har gått i konkurs. Så jag typ tvärstannar in på en parkering och ringer pappa och han säger att jag får gå in och kolla om det står något på deras hemsida eftersom jag fortfarande hade garanti kvar. Så jag ber Ludvig gå in på deras hemsida och då kunde Onoff inte göra något åt saken utan då skulle man vända sig till Sony Ericsson och det orka inte jag så jag åkte och köpte mig en ny mobil och på vägen dit när jag pratar i telefon med Ludvig så råkar jag lägga en dum kommentar "jag kommer aldrig mer handla på Onoff" och Ludvig får sig ett redigt skratt eftersom dom gått i konkurs kan man ju inte handla mer där, men det fattade inte jag först... Haha ganska blåst! Men men det var så det var i alla fall och då när jag gick in på Media Markt stod det två killar där som lurade mig på detta så dum som jag är! Men jag får skylla mig själv och ha detta i 2 år nu, det är väldigt väldigt bra grejer jag köpt men det är väldigt mycket för dyrt för mig.
Så kan det också gå om man heter Cecilia Palmqvist och är blond.
Love C,

Saknar dig ♥

RSS 2.0