5 december

Idag är det bara 23 dagar kvar tills julafton, jag riktigt längtar dit.
Att få ge bort alla mina julklappar jag köpt, även få lite grann kanske, hihi.
 
I helgen blir det jobb igen, dock andra tider då vi har kvälls öppet till klockan 21.00. Fast det börjar på måndag och i helgen har vi bara öppet till klockan 18.00 men det är en timma längre än annars. Vill verkligen inte jobba, hade vart så skönt att få vara ledig. Men det ger pengar.
Det blir mycket jobb nu året ut. Peab och Toys R Us alla dagar, bägge jobben på samma dagar, först peab på morgonen sedan Toys R Us på eftermiddagen/kvällen.
 
Imorgon blir det nog en lugn dag hopppas jag, en vilo dag. Förresten är det bara jag som älskar snön? Är så sjukt glad att det kommit snö, jag och Ida var ute igår och åkte pulka och gjorde snöänglar, ibland får man allt vara lite lillgammal! Sedan blev det varmchoklad, lite godis och film! Tack för en mysig kväll gumman!
Snön är så vitt, ljus och fint! Det blir en sådan mysig känsla, folk tar fram julbelysning och det blir en mycket mysigare stad. Tycker verkligen att det är hur mysigt som helst. Jul ska man inte underskatta.
 
Love C,
 
 

4 december

Inte skrivit på hur länge som helst men har inte haft tanken på det och har liksom glömt av.
Jag blir så trött på mig själv, är det någon som vet hur man får tillbaka ett kort jag råkat ta bort från facebook med mobilen? Märkte att jag inte sparat det albumet på min hårddisk så den bilden är verkligen borta. Har den på bloggen men det blir inte samma och rätt storlek som det ska vara? Är det någon som vet hur jag gör? För när jag sparar bilden på bloggen blir den inte samma som dom andra. Måste verkligen ha den tillbaka.
 
Hade vart toppen verkligen om någon visste hur man gjorde!
Här är den bilden...

RSS 2.0