17 juli

Har haft en riktigt mysig dag med min underbara mamma, ville bara säga det! Älskar dig! ♥

16 juli

Igår hade jag och Ludvig 11 månader, älskar dig min fina! Idag har jag umgåtts med min pappa stan hela dagen, börja med lite fika med Natalie runt 2 tiden och sedan träffa jag pappa vid halv 3 ungefär och sedan har vi haft det underbart och gjort massa ärenden. Nu är vi ute vid båten och packar in då pappa ska ut med båten i 2 veckor, är riktigt avundsjuk! Vill ju också ut... Men får kanske följa med min bror ut med hans båt någon dag i veckan om det blir fint väder i alla fall. Det är bara två dagar kvar tills min älskling fyller 19 år. Får väl se om han ska få några födelsedagspresenter.. Nu ska jag fortsätta i båten, ha det fint alla! Love C,


12 juli

Hade vart skönt med ett problemfritt liv!


8 juli

Är inte en höjdare på att blogga men glömmer av och hinner inte med då jag jobbar och sysselsätter mig med lite annat!
Men ska försöka bättre mig lite men inte säkert att det blir så mycket i sommar.
Imorgon fyller min bror är, världens bästa bror! 22 år, han börjar bli gammal! Min pappa fyllde ju år den 2 juli så då blev det kalas hemma med folk. Imorgon blir det lite fika och firade för Tommie och näst nästa vecka den 18 juli fyller Mathilda och min underbara älskling år!
I helgen har jag jobbat, jobbat och jobbat! Slitit och kämpat, men det är skönt när det är gjort!
Nu ska jag fortsätta kolla på film och mysa i sängen helt själv...
Godnatt
Love C,
 Saknar dig! ♥

1 juli

Idag är det bara en dag kvar tills världens bästa pappa fyller år! Imorgon blir det kalas och massa presenter till honom!
Idag ska jag träffa underbara Lisa en stund och umgås, var väldigt längesedan nu jag träffa min lille tjej! Hon kommer vilken minut som helst. Annars har jag bara jobbat och haft det gött hemma!
Det är många födelsedagar nu i Juli, min pappa imorgon, min bror den 9, min farfar den 13 och min pojkvän den 18 och Tommies flickvän Mathilda den 18. Mycket kalas och många presenter blir det! Men skoj är det verkligen.
Nu ska jag fixa klart tills Lisa kommer så vi hörs en annan dag!
Love C,
Vill tillbaka! ♥

RSS 2.0