21 juni

Igår kom vi hem från några underbara dagar i Stockholm. Har verkligen haft det hur bra som helst!
Shoppat, sett stor staden och haft riktigt goda middagar och mysiga kvällar!
I tisdags var vi ute och åt med Tobias på kvällen i Gamla stan och sedan gick vi in till Kungsträdgården och tog några drinkar. Det var verkligen jätte mysigt, hur god mat som helst!
Igår kom vi inte hem förrän vid 9-tiden och var ganska trött så det blev att packa upp det värsta och sedan lägga sig och kolla en mysig film.
Idag har jag bara hunnit vaknat och dammsugit och ska snart äta frukost och sedan packa för att sova hos Ludvig ikväll. Det blir nog mysigt!
Hoppas ni haft det bra för det har jag haft!
Love C,

18 juni

Andra dagen i Stockholm och allt har fått jätte bra! Hade en skön resa upp och gick kanon att hitta lägenheten. Idag har vi vart och shoppat lite, vart vid slottet och gått Drottninggatan och runt om där, imorgon blir det lite Stureplan och lite mer shopping kanske. Har det väldigt bra och mysigt här! Även om jag är sjuk är jag väldigt glad över att vi åkte! Käkade riktigt go köttbit idag, imorgon ska det bli något minst lina gött!
Ikväll blev det lite mackor, vindruvor och vattenmelon, väldigt gott måste jag säga!
Nu ska jag fortsätta se filmen vi ser på "i min vildaste fantasi"
Ha det så bra! Det har jag i Stockholm!
Love C,


13 juni

Idag har jag vart på Ullared med världens underbaraste Natalie. Fick köpt väldigt bra och fina saker faktiskt! Så nu börjar mitt rum bli fint, saknas en låg byråbänk och så små grejer! Men det börjar bli väldigt mysigt måste jag säga!
Allting går i vitt, svart och lila. Förutom färgslingan som sitter på Tvn som ändrar färg. Jätte fint faktiskt måste jag säga!
Imorgon blir det att köpa in lite mer grejer! Just nu ligger jag och väntar på att jag ska hämta Ludvig i stan så jag kan få komma hem och sova, är hur trött som helst!
Här är en bild på hur det ser ut mot tv väggen! Sen har jag även köpt en fin tavla över sängen, nya gardiner och en fin skylt på en annan vägg!
Love C,

image description


11 juni

Har inte bloggat på ett himla tag nu men haft mycket med bal och student.
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!
Så grymt är det fast helt sjukt! Det känns så bra fast ändå tråkigt. Aldrig skola igen? Aldrig lov, aldrig något slappt, aldrig håltimma och aldrig mer någon skolkning. Bara jobb jobb och sköta sig! Kämpa och slita.
Nästa vecka kanske jag ska till Stockholm! Ska bli hur kul som helst. Hoppas att vi hittar något bra sätt att ta oss dit på.
Lite ledighet innan allvaret börjar!
Love C,


1 juni

Juni har börjat och jag ligger i bagaget i Max bil. Ska köra in grabbarna till summerburst, tur den är ganska bekväm ändå!
Har vart i stan idag och igår, fick köpt mig ett par shorts och två par skor.
Sen blev det mys mat på bryggeriet. Det kan nog vara en av den godaste maten som finns!! Eftersom alla ska till summerburst i helgen och inte Ludvig då han jobbar är det jag som blir den som får umgås med honom. Men jag klagar inte.
Nästa vecka är det bal och student! Känns underbart men ändå tråkigt att skolan är slut!
Hoppas ni har haft en bra vecka.
Love C,


RSS 2.0