trip till ullared

Tjenare all godingar!
I lördags gick jag och mina goingar ut! Hade jätte trevligt tills det blev för mycket och vi fick åka hem... Men himla kul kväll och riktigt goa vänner har man!
I måndags drog jag, Amanda, Nattsa & Mimmi till Ullared, himla kul dag faktiskt! Åkte vid 10 på morgonen och kom hem klockan 8 på kvällen! Fick köpt lite bra saker faktiskt, fina tunikor m.m.
Hade det jätte mysigt & roligt!
Underbara vänner har man ju alla fall vilket som är säkert!
Bilder från i lördags, du är bra gummsi <3


ganska skön dag ändå!

Idag började dagen med att Amandis kom och hämtade mig hos min pappa med sin moppe, go vän ändå som gör det! Kryckorna va med ändå, någonstans mellan oss när vi kröp fram med mycket skönare än att få gå då jag inte ska hoppa runt utan ligga och vila!
Vi började med att redovisa om Michael Jackson, gick bra faktiskt! Efter det drog vi och tog blodprov på mig för i söndags hade jag 76 när man ska ha under 8... Så det var inte dunder bra men eftersom jag äter medicin nu så går den neråt och idag var den på 30 så det känns skönt! :)
Sen blev det en cykeltur hem till mig fast Amanda inte är världens bästa på att cykla så funka det och sedan när vi käkat hos mig blev det tillbaka för att göra prov, gick inget bra för någon typ nästan, typ hela klassen har fått IG i företags ekonomi kanske inte det bästa!
Sen blev det skjuts hem igen från godingen! Så nu har jag försökt städa upp här lite i mitt rum då jag inte kunnat göra det sedan i torsdag och man kom inte fram på golvet och badrummet typ och då är det lite panik för det är ju inte så litet faktiskt! Så det känns skönt, väntar på pappsen som ska köra ner mig till Maxi & Apoteket för att köpa ny medicin till mig som har tagit slut och lite annat smått och gott..
Imorgon är det äntligen skolavslutning och SOMMARLOV! Fast hade kanske inte tänkt mig att börja mitt sommarlov på kryckor men någon måste väl göra det så det blev jag denna gången! Är så grymt trött på dom och benet bara, dom är bara i vägen hela tiden!
Love C,
Saknar dig mitt hjärta ♥

blodförgiftning

Har fått blodförgiftning i benet, vilket inte är bra alls! Om det går åt fel håll kan man dö.. Men äter antibiotika och går på kryckor & vilar alldeles för mycket känns det som!
Fick det i torsdags att då det vara var ett litet bett och sen under fredagen blev det större och på fredag kväll/ lördag natt var det hela benet ner till foten!
Så det gör så sjukt ont, och spyr pga medicinen och kan inte gå på benet och har en fot/ben lika stort som min bror lår.. Så det blir till att vila och hålla utkik på det så det inte sprider sig uppåt, då blir det snabbt in till Östra sjukhus!
Här är några bilder på det, första bilden till vänster är precis i början av bettet sen blir det mer och mer även benet högst upp till höger har blivit större.
Love C,

Fredag och student!

I torsdags sov Ida hos mig och vi hade det jätte mysigt, ansiktsmask, ny rakade ben, nymålade naglar & film!
Sen på fredagen blev det att vi cykla ner till Kungälv för att kolla på studenten, fick fint väder tillslut och hade det jätte bra!
Efter studenten drog jag, pappa, Tb & Niclas ut med båten och sov över till lördag! Hade det jätte trevligt och mysigt, grymt kul var det!
Fast på lördagen fick jag åka hem tidigare än tänk då det blev sjukhuset för mig..
Love C,

sol & brun


söndag, sol & underbart sällskap! ♥

Idag åkte jag och mamma ut till familjen Ramnemark för att ta med dom ut och sola och bada, hade det jätte mysigt och badade idag för första gången i år. Lite kallt var det allt, men inte andra gången man hoppade i!
Käkade jordgubbar, solade, badade, busade och hade det jätte bra!
Bättre småsyskon finns det faktiskt inte, Lisa & Linus är dom bästa och finaste småsyskon som finns!
Sen när vi åkte hem har jag bara tagit det lugnt och sovit lite, spelat spel med mamma och haft det jätte mysigt. Mer sånt gillar vi!
Nu ligger jag och kollade på någon film som går på TV ganska bra film faktiskt!
Love C,

grillning hos jimmie

I lördags solade jag hela dagen så har allt fått lite färg! Var en kräfta sen på kvällen när jag, Ida, Mathias, Berg & Jesper var hos Jimmie och grillade och spelade kubb! Hade det jätte trevligt med gött sällskap! Vänner är bra att ha ♥.
Love C,

RSS 2.0