bilder från danmark


bästa dagen

Jag har nog haft typ den bästa dagen i mitt liv! Igår började det med att jag och Natta åkte till Danmark klockan 9 på morgon och hade det grymt. Frågesport, trubadur som spela och mycket spel på bandidosarna det var jätte mysigt! Sen i Danmark gick vi till systemet och köpte lite dricka vi tog med oss hem, jävligt nervösa var vi när vi skulle gå av båten hemma i Göteborg. Massa tullvakter och grejer, men det gick bra sån tur var! Sen blev det hem fixa sig och sen körde pappa in oss  igen, gick till Chezz och för festa lite och sen drog vi vidare till Parken! Grymt var det vi träffa Henrik Sjölander, en hockey spelare för Frölunda svin nice och sen var vi inne på vip och grejer! Fick massa grejer gratis och allt var toppen! Jag hade nog min bästa kväll någonsin! Sen när pappa hämta oss så satt han bara och skratta åt mig för jag var så full och babbla på som fan. Sen när vi lämnat av Natta så kommer jag knappt ihåg något men tydligen har jag satt mig i duschen och var på väg att somna och sen bara gått och lagt mig i sängen xD Jävligt grym kväll i alla fall du är grym Natta! Bilder kommer senare! Have a nice day!

18 år! :D

Idag fyller jag 18 år vilket känns väldigt gott! Imorgon ska jag fira det genom att åka till Danmark över dagen och sen tillbaka till Göteborg och ut på kvällen! Helt underbart, har fått väldigt mycket fina saker hittills och ska ha kalas ikväll så då får jag ännu mer! Kanske lägger upp en bild ikväll på vad jag fått om jag orkar och om jag kommer ihåg :) Nu sitter jag i skolan och har haft Naturkunskap och ska ha Näthandel fast läraren är inte där så vi får jobba på egenhand för hon kommer klockan 12 typ, och sen blir det Samhäll! Riktigt seg och lång dag faktiskt men det funkar! :D Have a nice day!

cooler than me

Haft en super helg med min bästa Natalie! Har även vart med mina bästa Jimmie & Claes & Ida! Mysigt är det med er, men resten av helgen har jag vart med Natta och haft kul! Orkar inte skriva allt vi gjort för det skulle bli så mycket!
Men idag har jag i alla fall varit på båtmässan och pappa & Tommie jätte nice var det! Snacka om att typ känna sig som hemma! Men i Princess 42 kände jag mig som mest hemma! Det är verkligen min drömbåt typ, ska gifta mig med en rik man och köpa en sådan! Haha snacka om att vara sugen, köpte även en tröja där! Så nu är jag nöjd kan lägga upp en bild på den någon dag när jag har tid. Efter båtmässan åkte jag hem till Natta för att hjälpa henne att städa och sen åkte jag och tränade Zumba, kändes hur skönt som helst! Så nu har jag precis lagt mig i sängen efter mys med pappa i soffan med glass, solsidan och time out! Så nu blir det sova är väldigt trött efter denna helgen! Men grym var den. Längtar som bara den tills på fredag! Då blir det redigt nice. Endast 4 dagar kvar till mig födelsedag. Have a nice day!

vill ha lite nytt i garderoben!


hockey på g!

I onsdag var jag på bio med klassen, det var mys men inga bra filmer! Efter det drog jag, Amanda, Ludvig & Johan till brunnsparken för att käka. Skit god mat var det, käkade på Jensens. Sen drog jag hem för att träna så idag har jag träningsvärk fast det känns skönt! speciellt när någon masserar haha.
Idag hade jag en lektion hur gott som helst! Lina var sjuk och Jörgen var tvungen att ställ in lektionen för han fick annat att göra och imorgon har vi nog också bara en lektion för Lina är sjuk imorgon igen! :)
Så imorgon ska jag göra massa ärenden bland annat till Sätila och till Kungsbacka och sånt. :) Hur gott som helst ska det bli sen ska jag sova hos bästa Natalie hela helgen och ha svin skoj!
Ikväll ska jag på hockey med hjärtat Ida, Frölunda - Brynäs! Det är en lätt match för Frölunda hoppas jag haha så ikväll ska jag skrika och heja lika mycket som jag gjorde förra gången! Men nu måste jag dra mig för ska hinna äta och göra i ordning mig innan jag ska dra!
Have a nice day! <3
Älskar dig Natta!

seg dag

Jag har haft en riktigt bra helg! Vart med mina närmsta vänner, Ida, Fredrik, Jimmie & Claes! Helt underbart lika kul vaje gång man är med er!
Igår var jag bara i skolan, hade lång dag halv 9 - 4 segt, idag går jag från 8 - 4 ännu segare och knappt någon lunch! Men nu måste jag gå för annars kommer jag för sent, det blev ett snabbt inlägg idag! Vill bara säga tack till mina vänner som ställer upp när jag behöver stöd och snacka eller bara finns där när man behöver kärlek. Tusen tack ni är bäst!
Have a nice day!
Jag älskar dig Ida! <3

RSS 2.0